Caută
Close this search box.

Platou de post / vegan – Revelion

128,00 lei

Compoziție: Coaste de porumb, Ardei Padron cu sos pesto, Orz cu linte, baby spanac, mentă si migdale prăjite, Cartofi copți, Guacamole din mazăre, Muhammara, Crema de vinete cu dovleac și chipsuri de dovleac, Edamame, Măsline Kalamata, Măsline verzi cu gogoșari, Caju si alune de pădure coapte cu miere si chilli, Maioneză de post, Rodie, Focaccia

Alergeni: gluten, arahide, susan, muștar, soia

Gramaj: 860 g

Platoul va veni rece, astfel încat să poată fi pus direct in frigider, în cazul în care doriți ca acesta sa fie adus cald vă rugăm să menționați acest lucru la observații.

Stoc epuizat

Prezentare

  • Poză cu titlu de prezentare

Valori nutriționale / 100g

kcal kJ Grăsimi(g) din care acizi grasi saturați(g) Glucide(g) din care zaharuri(g) Proteine(g) Sare/ Sodiu(g)
240 1000 11.02 1.37 31.95 3.47 6.91 0.82

 

Listă completă de ingrediente

-cartofi

-focaccia [faină, apă minerală, drojdie, ulei de măsline, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), oregano]

-orz cu linte, baby spanac, mentă și migdale prăjite [linte, orz, ceapă, ulei de măsline, baby spanac, făină, migdale, pătrunjel, zeamă de lămâie, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), scorțișoară, mentă, chimen, sumac]

-coaste de porumb [porumb știulete, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), boia afumată, usturoi granulat, măsline]

-guacamole din mazăre cu ceapă roșie, castravete, roșii și coriandru (mazăre, ceapă roșie, castraveti, roșii, ulei de măsline și coriandru)

-muhammara {ardei copți, ceapă roșie, roșii decojite [roșii, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536)], pesmet panko [făină de grâu, drojdie, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536)], concentrat de rodii (apa distilată, concentrat de suc de rodii, zahăr, corector de aciditate: acid citric), pătrunjel, zeamă de lămâie, ulei de măsline, alune de pădure, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), chimen)

-vinete cu dovleac și chipsuri de dovleac (dovleac, vinete coapte, pastă de susan, ulei de măsline, usturoi, zeamă de lămâie, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536) și piper negru măcinat)

-ardei padron cu sos pesto {ardei padron, sos pesto [busuoic, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), ulei de floarea soarelui, alune, zeamă de lămâie, usturoi]}

-rodii

-mazăre edamame

-maioneză de post {cartofi, muștar [apă, muștar boabe, oțet din alcool, zahăr, sare iodată, amidon modificat din porumb, stabilizator (gumă de xantan), colorant(betacaroten), amestec condimente], ulei de floarea soarelui și lămâie}

-caju și alune de pădure coapte cu miere și chilli [arahide, caju, fulgi chilli, miere, Guacamole din mazare cu ceapa rosie, castravete, rosii si coriandru(mazăre, ceapă roșie, castraveti, roșii, ulei de măsline și coriandru)]

-măsline kalamata [măsline naturale, ulei de măsline, apă, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), oțet]

-măsline verzi cu gogoșari [masline verzi in saramura, ardei, apa, sare (e 330)]

Recenzii

Adaugă recenzia ta

Fii primul care adaugi o recenzie la „Platou de post / vegan – Revelion”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *