Caută
Close this search box.

Platou de post / vegan – Paște

108,00 lei

Compoziție: Pachețele vegane, chifteluțe de năut, babaganoush, mix colorat cu legume de sezon la cuptor, salată tabbouleh, tortilla, fasole boabe, frigăruie vegană cu roșie uscată, măslină verde și fâșie de castravete, ulei de floarea soarelui, ceapă, castraveți, pastă de tomate și sare.

Alergeni: susan, soia, anșoa, nucșoară, nuci, făină, fibre de ovăz, sulfiți.

Recomandat pentru 2 persoane.

Gramaj: 750 g

În stoc

Observații preparare:

Prezentare

  • Poză cu titlu de prezentare

Valori nutriționale / 100g

kcal kJ Grăsimi(g) din care acizi grasi saturați(g) Glucide(g) din care zaharuri(g) Proteine(g) Sare/ Sodiu(g)
177 739 8.89 0.68 21.25 2.43 5.24 1

 

Listă completă de ingrediente

Pachețele vegane { ciuperci shitache, morcovi, varză albă, vermicelli (amidon de mazăre, apă), ceapă verde, varză chinezească, ciuperci urechi de lemn, ulei de floarea soarelui, usturoi, sos chilli dulce (zahăr, apă, chilly, usturoi, agent de îngroșare: E1442, sare, regulator de aciditate: E260), ulei de susan (ulei de soia, ulei de susan), sos de pește [extract de anșoa (peste 40%), apă, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536 ), zahăr], coriandru boabe, pastă curry [usturoi, lemongrass, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), șalotă, galangal, ardei iute roșu uscat, semințe de coriandru, tei kaffir, praf de curry, chimion, scorțișoară, turmeric, cardamom, nucșoară) și turmeric.}, chifteluțe de năut {năut, ceapă, pătrunjel, apă minerală, usturoi, făină, condiment falafel [coriandru, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), ienibahar, bicarbonat de sodiu (E500), maghiran, busuioc, usturoi, ceapă, chimen, fenicul, chimion, ardei iute roșu, scorțișoară], sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), coriandru boabe, cardamom și bicarbonat de sodiu.}, babaganoush [vinete coapte, ardei copți, ulei de floarea soarelui, pastă de susan, pătrunjel, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536)], mix colorat cu legume de sezon la cuptor {dovleac, sfeclă roșie, fenicul, coriandru, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), ulei de măsline, cardamom, porumb stiulete, adrei gras, baby spanac, miez de nucă, ulei de susan, oțet balsamic [oțet de vin, must copt din struguri, must de struguri concentrat, glucoză-sirop de fructoză, apă, colorant (E150d), agent de îngroșare (amidon din porum modificat, guma xantan)]}, salata tabbouleh [Pătrunjel, roșii, castraveți, zeamă de lămâie, ulei de măsline, cous cous și sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536)], tortilla [făină de grâu, apă, ulei și grăsimi vegetale (palmier și rapiță) , stabilizatori: glicerol, carboximetilceluloză de sodiu, gumă de guar, agent de creștere: difosfați, carbonat de sodiu, acidifiant: acid malic, conservanți: propionat de calciu, sorbat de potasiu, sare, emulsifiant: mono și digliceride ale acizilor grași, fibre de ovaz (conține gluten), agent de tratare a făinii: L-cisteina], fasole boabe, frigăruie vegană cu roșie uscată, măslină verde și fâșie de castravete {castraveți, măsline verzi grill [masline verzi, ulei de porumb, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), corector de aciditate: acid lactic], roșii uscate [roșii uscate 52%, ulei de floarea soarelui, acizi (sulfiți), sare, amestec de condimente, aromă de roșii, corector de aciditate ( e330), antioxidant (e300)]}, ulei de floarea soarelui, ceapă, castraveți, pastă de tomate și sare.

Recenzii

Adaugă recenzia ta

Fii primul care adaugi o recenzie la „Platou de post / vegan – Paște”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *