Catering filmari, sedinte foto, reclame

-Catering filmari-

Cea mai potrivita companie de catering pentru filmarea ta

Cand organizezi o filmare sau o sedinta foto, ai atatea lucruri de pus la punct: echipa de filmare, fotografi, lumini, sunet, costume, casting pentru actori si modele, machiaj, incat uneori este posibil sa uiti de cea mai importanta nevoie: mancarea – catering-ul!

Bucate pe Roate Catering are atu-urile necesare ca sa iti pastreze echipa de filmare fericita atfel incat sa-i motiveze sa-si faca treaba in cele mai bune conditii.

Suntem o companie cu vechime de peste 7 ani care are un departament dedicat produselor alimentare din industria de film pentru Bucuresti si proximitate (livrari pana la 100 km).

Scopul nostru la Bucate pe Roate este de a oferi clientilor nostri o calitate exceptionala pentru mancarea proaspat preparata, cu un nivel crescut de satisfactie, care este de nelipsit in domeniul catering-ului de film, reclame si programe de televiziune.

Suntem o companie motivata si avem standardele ridicate, care sunt stabilite tocmai pentru a pastra calitatea preparatelor si a serviciilor. In timpul evenimentului dumneavoastra, organizam bufete curate, bine inntretinute si usor de servit. Cu logistica pe care o avem, putem gazdui cu usurinta un intreg crew pentru filmari de 24 de ore pe zi – pentru un mic dejun cald servit la comanda; o masa de pranz livrata la timp, cina, si servicii de servire la fata locului.

Bucate pe Roate ofera servicii de catering pentru o gama larga de evenimente personale si corporate. Avem experienta si intelegere pentru a satisface orice nevoi personalizate, care pot aparea in cursul evenimentului sau de productie, inclusiv: mese comandate in ultimul moment, sau preparate schimbate, vegetariene, vegane, raw vegane, feluri de mancare kosher si fara gluten, optiuni dietetice speciale.

 

Bucate pe Roate este cunoscuta pentru catering filmari:

Mancare gustoasa si preturi accesibile. Compania este situatia in sectorul 3 si are un meniu diverificat care poate hrani chiar si pe cei mai mofturosi membri ai echipei

“Mancare homemade de sezon din bucataria locala, pentru o gama larga de evenimente. Folosesc ingrediente naturale aduse de la furnizori autohtoni”

Pentru evenimente corporate accesati corporate.