Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
 

Catering filmari, sedinte foto, reclame

Catering filmari, sedinte foto, reclame

  |   Catering   |   Niciun comentariu

-Catering filmari-

Cea mai potrivita companie de catering pentru filmarea ta

Cand organizezi o filmare sau o sedinta foto, ai atatea lucruri de pus la punct: echipa de filmare, fotografi, lumini, sunet, costume, casting pentru actori si modele, machiaj, incat uneori este posibil sa uiti de cea mai importanta nevoie: mancarea – catering-ul!

Bucate pe Roate Catering are atu-urile necesare ca sa iti pastreze echipa de filmare fericita atfel incat sa-i motiveze sa-si faca treaba in cele mai bune conditii.

Suntem o companie cu vechime de peste 7 ani care are un departament dedicat produselor alimentare din industria de film pentru Bucuresti si proximitate (livrari pana la 100 km).

Scopul nostru la Bucate pe Roate este de a oferi clientilor nostri o calitate exceptionala pentru mancarea proaspat preparata, cu un nivel crescut de satisfactie, care este de nelipsit in domeniul catering-ului de film, reclame si programe de televiziune.

Suntem o companie motivata si avem standardele ridicate, care sunt stabilite tocmai pentru a pastra calitatea preparatelor si a serviciilor. In timpul evenimentului dumneavoastra, organizam bufete curate, bine inntretinute si usor de servit. Cu logistica pe care o avem, putem gazdui cu usurinta un intreg crew pentru filmari de 24 de ore pe zi – pentru un mic dejun cald servit la comanda; o masa de pranz livrata la timp, cina, si servicii de servire la fata locului.

Bucate pe Roate ofera servicii de catering pentru o gama larga de evenimente personale si corporate. Avem experienta si intelegere pentru a satisface orice nevoi personalizate, care pot aparea in cursul evenimentului sau de productie, inclusiv: mese comandate in ultimul moment, sau preparate schimbate, vegetariene, vegane, raw vegane, feluri de mancare kosher si fara gluten, optiuni dietetice speciale.

 

Bucate pe Roate este cunoscuta pentru catering filmari:

Mancare gustoasa si preturi accesibile. Compania este situatia in sectorul 3 si are un meniu diverificat care poate hrani chiar si pe cei mai mofturosi membri ai echipei

“Mancare homemade de sezon din bucataria locala, pentru o gama larga de evenimente. Folosesc ingrediente naturale aduse de la furnizori autohtoni”

Pentru evenimente corporate accesati corporate.

Niciun comentariu

Posteaza comentariu