Caută
Close this search box.

Catering filmări, ședinte foto, reclame

-Catering filmari-

Cea mai potrivită companie de catering pentru filmarea ta

Când organizezi o filmare sau o ședință foto, ai atâtea lucruri de pus la punct: echipa de filmare, fotografi, lumini, sunet, costume, casting pentru actori și modele, machiaj, încât uneori este posibil să uiți de cea mai importantă nevoie: mâncarea – catering-ul!

Bucate pe Roate Catering are atuurile necesare ca să îți păstreze echipa de filmare fericită, astfel încât să-i motiveze să-și facă treaba în cele mai bune condiții.

Suntem o companie cu o vechime de peste 7 ani, care are un departament dedicat produselor alimentare din industria de film pentru București și proximitate (livrări pâna la 100 km).

Scopul nostru la Bucate pe Roate este de a oferi clienților noștri o calitate excepțională pentru mâncarea proaspat preparată, cu un nivel crescut de satisfacție, care este de nelipsit în domeniul catering-ului de film, reclame și programe de televiziune.

Suntem o companie motivată și avem standarde ridicate, care sunt stabilite tocmai pentru a păstra calitatea preparatelor și a serviciilor. În timpul evenimentului dumneavoastră, organizăm bufete curate, bine întreținute și ușor de servit. Cu logistica pe care o avem, putem găzdui cu ușurință un întreg crew pentru filmari de 24 de ore pe zi – pentru un mic dejun cald servit la comandă; o masă de prânz livrată la timp, cina și servicii de servire la fața locului.

Bucate pe Roate oferă servicii de catering pentru o gamă largă de evenimente personale și corporate. Avem experiență și înțelegere pentru a satisface orice nevoi personalizate, care pot apărea în cursul evenimentului sau de producție, inclusiv: mese comandate în ultimul moment, sau preparate modificate, vegetariene, vegane, raw vegane, feluri de mâncare kosher și fără gluten, opțiuni dietetice speciale.

 

Bucate pe Roate este cunoscută pentru catering filmări:

Mâncare gustoasă și prețuri accesibile. Compania este situată în sectorul 3 și are un meniu diversificat care îi poate mulțumi chiar și pe cei mai mofturoși membri ai echipei.

“Mâncare homemade de sezon din bucătăria locală, pentru o gamă largă de evenimente. Folosesc ingrediente naturale aduse de la furnizori autohtoni”.

Pentru evenimente corporate accesați corporate.

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de