Filosofia Bucate pe Roate

Bucate pe Roate mentine efortul de a oferi servicii de catering de o inalta calitate, permitand clientilor sa simta intregul potential al unui eveniment organizat. Produsele si serviciile oferite reprezinta tot ce se poate mai bun, preparate de calitate alaturi de servicii de top care se adapteaza armonios oricaror cerinte.

Focus pe calitate si detalii

Calitatea este principiul de baza al filozofiei Bucate pe Roate. Continuam sa optimizam procesul de management al calitatii pentru a ne asigura clientii de cel mai bun raport calitate – pret.

Relatii de lunga durata

Fie ca sunt clienti mici, mari sau consumatori, indiferent de nivel, credem in cresterea alaturi de prietenii nostri. Mentinerea relatiilor de lunga durata este parte a strategiei noastre catre succes.

Perseverenta

Echipa Bucate pe Roate lucreaza cu un scop comun. Ne plac provocarile, ne aplecam asupra detaliilor si muncim pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de Catering si Logistica Evenimente.

Echipa Bucate pe Roate

Bucate pe Roate reuneste o echipa de peste 50 de persoane. Avem convingerea ca angajatii fericiti sunt esentiali pentru serviciile de excelenta pe care le oferim. Apreciem persoanele cu idei inovatoare si ne straduim intotdeauna sa ii tinem aproape. Este o prioritate pentru noi sa avem un permanent dialog cu angajatii si de aceea suntem prima optiune a clientilor in serviciile de catering evenimente si comenzi mancare.

Oamenii reprezinta cheia succesului nostru

Dezvoltarea companiei noastre aduce cu sine oportunitati interesante pentru a promova in cariera. Atragerea, cultivarea si pastrarea talentelor sunt esentiale in viziunea noastra de evolutie.

Daniel Nagirdu

Fondator & CFO

Valentina Gheorghe

Coordonator Ofertare Evenimente

Denisa Niculici

Operator Relatii Clienti Evenimente

Adrian Ungureanu

Fondator & CMO

Mariana Nastase

Cofetar Sef

Liliana Malancus

Bucatar Sef

Gabriel Danaila

Coordonator Punct de Lucru

Costin Iftode

Bucatar Sef Adjunct

Fondatorii Bucate pe Roate

Cu preferinte culinare rafinate si personalitati primitoare, Daniel si Adrian aduc calitatea bucatariei si serviciilor de 5 stele in zona Catering Evenimente si Livrare Masa Pranz. Pastrand un meniu puternic de preparate traditionale imbinat cu arome noi si speciale, duo-ul continua sa dezvolte afacerea inceputa acum 10 ani, satisfacand din ce in ce mai multi clienti.

Adrian Ungureanu

Masterand in dreptul afacerilor, Adrian a preluat cu succes departamentul de marketing si comunicare.

Daniel Nagirdu

Cu o experienta de peste 20 ani in antreprenoriat, Daniel este responsabil de partea economica si financiara.

Locatie

Dispunand de o suprafata de peste 600 mp, bucataria Bucate pe Roate este dotata cu utilaje profesionale, camere frigorifice, masini de transport frigorifice, toate conform FSSC22000,ISO9001ISO22000 si HACCP.
Sisteme cu aburi, sisteme de menţinere constanta a temperaturii, sunt doar cateva dintre caracteristile unice care contribuie la realizarea celor mai gustoase si aspectuase mancaruri pentru clientii nostri. Normele de igiena şi curatenie sunt respectate cu strictete, in acest sens bucataria fiind considerată un exemplu de catre inspectorii instituţiilor abilitate.