Filosofia Bucate pe Roate
Bucate pe Roate mentine efortul de a oferi servicii de catering de o inalta calitate, permitand clientilor sa simta intregul potential al unui eveniment organizat. Produsele si serviciile oferite reprezinta tot ce se poate mai bun, preparate de calitate alaturi de servicii de top care se adapteaza armonios oricaror cerinte.

Focus pe calitate si detalii
Calitatea este principiul de baza al filozofiei Bucate pe Roate. Continuam sa optimizam procesul de management al calitatii pentru a ne asigura clientii de cel mai bun raport calitate – pret.
Relatii de lunga durata
Fie ca sunt clienti mici, mari sau consumatori, indiferent de nivel, credem in cresterea alaturi de prietenii nostri. Mentinerea relatiilor de lunga durata este parte a strategiei noastre catre succes.
Perseverenta
Echipa Bucate pe Roate lucreaza cu un scop comun. Ne plac provocarile, ne aplecam asupra detaliilor si muncim pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii de Catering si Logistica Evenimente.
Echipa Bucate pe Roate
Bucate pe Roate reuneste o echipa de peste 50 de persoane. Avem convingerea ca angajatii fericiti sunt esentiali pentru serviciile de excelenta pe care le oferim. Apreciem persoanele cu idei inovatoare si ne straduim intotdeauna sa ii tinem aproape. Este o prioritate pentru noi sa avem un permanent dialog cu angajatii si de aceea suntem prima optiune a clientilor in serviciile de catering evenimente si comenzi mancare.
Oamenii reprezinta cheia succesului nostru
Dezvoltarea companiei noastre aduce cu sine oportunitati interesante pentru a promova in cariera. Atragerea, cultivarea si pastrarea talentelor sunt esentiale in viziunea noastra de evolutie.

Ioana Radulescu
Director Vanzari

Valentina Gheorghe
Coordonator Ofertare Evenimente

Denisa Niculici
Operator Relatii Clienti Evenimente

Gabriela Halmache
Operator Relatii Clienti

Radu Bulat
Director Productie

Liliana Malancus
Bucatar Sef

Gabriel Danaila
Coordonator Punct de Lucru

Costin Iftode
Bucatar Sef Adjunct

Mariana Nastase
Cofetar Sef

Ionela Paraschiv
Patiser Sef

Daniel Nagirdu
Fondator & CFO

Adrian Ungureanu
Fondator & CMO
Fondatorii Bucate pe Roate
Cu preferinte culinare rafinate si personalitati primitoare, Daniel si Adrian aduc calitatea bucatariei si serviciilor de 5 stele in zona Catering Evenimente si Livrare Masa Pranz. Pastrand un meniu puternic de preparate traditionale imbinat cu arome noi si speciale, duo-ul continua sa dezvolte afacerea inceputa acum 10 ani, satisfacand din ce in ce mai multi clienti.
Adrian Ungureanu
Masterand in dreptul afacerilor, Adrian a preluat cu succes departamentul de marketing si comunicare.
Daniel Nagirdu
Cu o experienta de peste 20 ani in antreprenoriat, Daniel este responsabil de partea economica si financiara.
Locatie
Dispunand de o suprafata de peste 600 mp, bucataria Bucate pe Roate este dotata cu utilaje profesionale, camere frigorifice, masini de transport frigorifice, toate conform FSSC22000,ISO9001, ISO22000 si HACCP.
Sisteme cu aburi, sisteme de menţinere constanta a temperaturii, sunt doar cateva dintre caracteristile unice care contribuie la realizarea celor mai gustoase si aspectuase mancaruri pentru clientii nostri. Normele de igiena şi curatenie sunt respectate cu strictete, in acest sens bucataria fiind considerată un exemplu de catre inspectorii instituţiilor abilitate.
Galerie foto

Servicii de calitate, bucatari profesionisti si bucatarie dotata cu linie profesionala de utilaje pentru gatit, ambalat si transport alimente.