Filozofia Bucate pe Roate
Bucate pe Roate oferă servicii de catering de cea mai înaltă calitate, perfect adaptate oricăror cerințe, astfel încât clienții să se bucure pe deplin de evenimentul organizat.

Focus pe calitate și detalii
Calitatea este principiul de bază al filozofiei Bucate pe Roate. Continuăm să optimizăm procesul de management al calității pentru a ne asigura clienții de cel mai bun raport calitate – preț.
Relații de lungă durată
Fie că sunt clienți mici, mari sau consumatori, indiferent de nivel, credem în creșterea alături de prietenii noștri. Menținerea relațiilor de lungă durată este parte a strategiei noastre către succes.
Perseverență
Echipa Bucate pe Roate lucrează cu un scop comun. Ne plac provocările, ne aplecăm asupra detaliilor și muncim pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii de Catering și Logistică Evenimente.
Echipa Bucate pe Roate
Bucate pe Roate reunește o echipă de peste 50 de persoane. Avem convingerea că angajații fericiți sunt esențiali pentru serviciile de excelență pe care le oferim. Apreciem persoanele cu idei inovatoare și ne străduim întotdeauna să îi ținem aproape. Este o prioritate pentru noi să avem un dialog permanent cu angajații și de aceea suntem prima opțiune a clienților în serviciile de catering evenimente și comenzi mâncare.
Oamenii reprezintă cheia succesului nostru
Dezvoltarea companiei noastre aduce cu sine oportunități interesante pentru a promova în carieră. Atragerea, cultivarea și păstrarea talentelor sunt esențiale în viziunea noastră privind evoluția.

Daniel Nagirdu
Fondator & CFO

Valentina Gheorghe
Coordonator Ofertare Evenimente

Denisa Niculici
Operator Relații Clienți Evenimente

Adrian Ungureanu
Fondator & CMO

Mariana Nastase
Cofetar Șef

Liliana Malancus
Bucătar Șef

Gabriel Danaila
Coordonator Punct de Lucru

Costin Iftode
Bucătar Șef Adjunct
Fondatorii Bucate pe Roate
Cu preferințe culinare rafinate și personalități primitoare, Daniel și Adrian aduc calitatea bucătăriei și serviciilor de 5 stele în zona Catering Evenimente și Livrare Masa Prânz. Păstrând un meniu axat pe preparate tradiționale îmbogățit cu arome noi și speciale, duo-ul continuă să dezvolte afacerea începută acum 10 ani, satisfăcând din ce în ce mai mulți clienți.
Adrian Ungureanu
Masterand în dreptul afacerilor, Adrian a preluat cu succes departamentul de marketing și comunicare.
Daniel Nagirdu
Cu o experiență de peste 20 ani în antreprenoriat, Daniel este responsabil de partea economică și financiară.
Locație
Dispunând de o suprafață de peste 600 mp, bucătăria Bucate pe Roate este dotată cu utilaje profesionale, camere frigorifice, mașini de transport frigorifice, toate conform FSSC22000,ISO9001, ISO22000 și HACCP.
Sisteme cu aburi, sisteme de menținere constantă a temperaturii, sunt doar câteva dintre caracteristile unice care contribuie la realizarea celor mai gustoase si aspectuoase preparate pentru clienții noștri. Normele de igienă şi curățenie sunt respectate cu strictețe, în acest sens bucătăria fiind considerată un exemplu de către inspectorii instituţiilor abilitate.
Galerie foto

Servicii de calitate, bucătari profesioniști și bucătărie dotată cu linie profesională de utilaje pentru gătit, ambalat și transport alimente.