Caută
Close this search box.

Despre Noi

Filozofia Bucate pe Roate

Bucate pe Roate oferă servicii de catering de cea mai înaltă calitate, perfect adaptate oricăror cerințe, astfel încât clienții să se bucure pe deplin de evenimentul organizat.

s brown - Bucate pe Roate

Focus pe calitate și detalii

Calitatea este principiul de bază al filozofiei Bucate pe Roate. Continuăm să optimizăm procesul de management al calității pentru a ne asigura clienții de cel mai bun raport calitate – preț.

Relații de lungă durată

Fie că sunt clienți mici, mari sau consumatori, indiferent de nivel, credem în creșterea alături de prietenii noștri. Menținerea relațiilor de lungă durată este parte a strategiei noastre către succes.

Perseverență

Echipa Bucate pe Roate lucrează cu un scop comun. Ne plac provocările, ne aplecăm asupra detaliilor și muncim pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii de Catering și Logistică Evenimente.

Echipa Bucate pe Roate

Bucate pe Roate reunește o echipă de peste 50 de persoane. Avem convingerea că angajații fericiți sunt esențiali pentru serviciile de excelență pe care le oferim. Apreciem persoanele cu idei inovatoare și ne străduim întotdeauna să îi ținem aproape. Este o prioritate pentru noi să avem un dialog permanent cu angajații și de aceea suntem prima opțiune a clienților în serviciile de catering evenimente și comenzi mâncare.

Oamenii reprezintă cheia succesului nostru

Dezvoltarea companiei noastre aduce cu sine oportunități interesante pentru a promova în carieră. Atragerea, cultivarea și păstrarea talentelor sunt esențiale în viziunea noastră privind evoluția.

FondatorCEO - Bucate pe Roate

Daniel Nagirdu

Fondator & CFO

coordonator ofertare evenimente - Bucate pe Roate

Valentina Gheorghe

Coordonator Ofertare Evenimente

Operator Relatii Clienti Evenimente - Bucate pe Roate

Denisa Niculici

Operator Relații Clienți Evenimente

FondatorCEO02 - Bucate pe Roate

Adrian Ungureanu

Fondator&CMO

mariana nasture - Bucate pe Roate

Mariana Năstase

Cofetar Șef

bucatar sef adjunct - Bucate pe Roate

Liliana Leancă

Bucătar Șef

Coordonator Punct de Lucru - Bucate pe Roate

Gabriel Dănăilă

Coordonator Punct de Lucru

radu bulat 1 - Bucate pe Roate

Costin Iftode

Bucătar Șef Adjunct

Fondatorii Bucate pe Roate

Cu preferințe culinare rafinate și personalități primitoare, Daniel și Adrian aduc calitatea bucătăriei și serviciilor de 5 stele în zona Catering Evenimente și Livrare Masa Prânz. Păstrând un meniu axat pe preparate tradiționale îmbogățit cu arome noi și speciale, duo-ul continuă să dezvolte afacerea începută acum 10 ani, satisfăcând din ce în ce mai mulți clienți

Adrian Ungureanu

Masterand în dreptul afacerilor, Adrian a preluat cu succes departamentul de marketing și comunicare.

Daniel Nagirdu

Cu o experiență de peste 20 ani în antreprenoriat, Daniel este responsabil de partea economică și financiară.

Locație

Dispunând de o suprafață de peste 600 mp, bucătăria Bucate pe Roate este dotată cu utilaje profesionale, camere frigorifice, mașini de transport frigorifice, toate conform FSSC22000,ISO9001ISO22000 și HACCP.
Sisteme cu aburi, sisteme de menținere constantă a temperaturii, sunt doar câteva dintre caracteristile unice care contribuie la realizarea celor mai gustoase si aspectuoase preparate pentru clienții noștri. Normele de igienă şi curățenie sunt respectate cu strictețe, în acest sens bucătăria fiind considerată un exemplu de către inspectorii instituţiilor abilitate.

09 - Bucate pe Roate
tic - Bucate pe Roate
fssc - Bucate pe Roate
haccp bucateperoate - Bucate pe Roate

Galerie Foto

s brown - Bucate pe Roate

Servicii de calitate, bucătari profesioniști și bucătărie dotată cu linie profesională de utilaje pentru gătit, ambalat și transport alimente.