Termeni si Conditii

01. Utilizarea site-ului

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului bucateperoate.ro. Site-ul bucateperoate.ro este administrat de societatea S.C. Bucateperoate S.R.L., J40/9146/2003, C.I.F.: RO15565836, cu sediul in Bucuresti, Intrarea Muncii 23, Sector 3. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului pomello.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Denumim “Vanzator” societatea comerciala S.C. Bucateperoate S.R.L., cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim “Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

“Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

02. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. Bucateperoate S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

03. Preturi si plati

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului si taxa de transport aferenta si va fi afisat in momentul plasarii comenzii.

Preturile aferente produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului pomello.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA conform legislatiei in vigoare.

Plata produselor se efectueaza in numerar sau prin card debit/credit la livrarea produsului.

04. Livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii, insa durata livrarii comenzii este aproximativa, putand varia. Comanda va fi livrata la adresa indicata de catre Cumparator la momentul plasarii comenzii.

Pentru comenzile plasate pana in ora 10:00, livrarea se poate face in aceeasi zi, in ultimul interval.

Pentru comenzile plasate pana in ora 20:00, livrarea se poate face cel mai devreme urmatoarea zi, in orice interval ales de Cumparator.

Livrarea se face de luni pana sambata in orice interval. Duminica nu livram decat in conditii speciale, cu plata unei taxe de catre Cumparator.

Livrarea mancarii se face in ambalaje de unica folosinta sau de inox in functie de posibilitatile Vanzatorului si de cerintele Cumparatorului. Recipientele de inox sunt returnabile, fiind ridicate de catre Vanzator.

05. Dreptul de retragere al consumatorului din contract

Raporturile comerciale dintre cumparator si S.C. Bucateperoate S.R.L prin intermediul site-ului bucateperoate.ro sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Avand in vedere dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014, va informam ca nu beneficiati de un drept de retragere. Dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014 prevad ca furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar/furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

06. Corectarea informatiilor eronate

Administratorul site-ului bucateperoate.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile preparatelor inainte de a le comanda.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor defectiuni tehnice aparute la server sau erori de software.

07. Va invitam sa accesati, de asemenea, politica de confidentialitate care se aplica Cumparatorului.

08. Link-uri catre alte pagini web

In cadrul site-ului pomello.ro pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul pomello.ro nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, pomello.ro nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor.

09. Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

Raporturile juridice dintre pomello.ro in calitate de Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.Prin folosirea site-ului bucateperoate.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. Dispozitii finale

Bucateperoate.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti. Termenii si conditiile, asa cum sunt expuse in acest document, inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator, pe de o parte, si Cumparator, pe de alta parte, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta.

11. Recomandari speciale

Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, in conditiile reglementate de termenii promotiilor.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.