ALERGENI

Produsele noastre pot conține alergeni.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Alergenii din alimente se pot încadra conform Directivei CE 2000-13, în următoarele grupe:

1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate

2. Crustacee și produse derivate

3. Ouă și produse derivate

4. Pește și produse derivate

5. Arahide și produse derivate

6. Soia și produse derivate

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)

8. Fructe cu coajă (migdale, alune de pădure, nuci, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland) și produse derivate

9. Țelină și produse derivate

10. Muștar și produse derivate

11. Semințe de susan și produse derivate

12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru

13. Lupin și produse derivate

14. Moluște și produse derivate