Caută
Close this search box.

Catering Premiile Gopo

Atunci când vine vorba de evenimente, cu toții ne gândim la invitați de seamă, o locație feerică, muzică de calitate, mâncare ce îți alintă papilele gustative și multe zâmbete și povestiri de viață.

Premiile Gopo au adoptat rețeta de success, dar aduc în fiecare an ceva mai mult decât atât – recunoașterea valorilor din cinematografia românească – și ne aduc mereu aminte că ele există, continuă să se dezvolte și nu se vor opri pentru că iubesc ceea ce fac, iar viața fără film ar fi precum mâncarea fără gust și omul fără simțuri.

De câțiva ani buni, suntem alături de ei și, în mod evident, ne bucurăm de celebrararea eforturilor depuse de oamenii artelor.

O petrecere, după cum spuneam, nu poate să nu includă meniuri alese, variate, speciale și care să respecte atât eleganța serii, cât și rafinatul preparat și aromele lui.

Pe parcursul anilor trecuți, bufetul suedez a fost unul dintre “personajele serii”.

În acest an însă, din cauza situației pe care o traversăm, a trebuit să abordăm lucrurile astfel încât acești oameni talentați, famillile lor și organizatorii să fie în siguranță.

Bucate pe Roate a servit fiecărui invitat un mix de cașcaval, brânză chedar, nucă, caju, merișoare, caise confiate și crackers în pachete individuale, o gustare potrivită pentru temperaturile ridicate de vară, ideală alături de un pahar de vin sau o băutură non-alcoolică și care respectă, de asemenea, cerințele unei locații în aer liber.

Ne este dor de tot ce înseamnă pregătirea și servirea la un astfel de eveniment și sperăm ca încet-încet să revenim la libertatea de exprimare în industria de evenimente și food and beverages.

La petrecerile restrânse pe care Bucate pe Roate le realizează în această perioadă, există și varianta bufetului suedez, dar cu servirea preparatelor exclusiv de către echipa noastră, care respectă măsurile de siguranță impuse de perioada actuală.

Organizezi un astfel de eveniment și consideri că Bucate pe Roate te poate ajuta la secțiunea catering?

Intră pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/bucateperoate.ro pentru mai multe detalii și pe site-ul nostru, www.bucateperoate.ro, pentru a solicita o ofertă!

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de