Comenzi catering Paște cu livrare gratuită la domiciliu

NOU la Bucate pe Roate – PRODUSE TRADIȚIONALE DE PAȘTE!

Comenzi Paște mai 2021 cu livrare gratuită la domiciliu

Cand pică Paștele 2021? Pe data de 02 mai! 🙂

În pragul sărbătorilor Pascale gospodinele au ocazia să se relaxeze deoarece Bucate pe Roate pregătește masa de Paște pentru ele, la cele mai bune prețuri.

Bucate pe Roate a intrat cu succes în al 13-lea an de activitate și se numără printre cele mai căutate și apreciate firme de catering din București.

Preparatele Bucate pe Roate satisfac nevoia de a simți “gustul de acasă” și “gustul copilăriei” și nevoia de a duce acasă, copiilor și nepotilor, mâncare sănătoasă, autentică, “gătită ca la mama acasă”.

 

Pentru masa de Paște, Bucate pe Roate vă propune următorul meniu de Paște:

 

Ouă roșii, Sărmăluțe cu carne de porc în frunză de varză, Salată de boeuf cu carne de vită, Drob de miel, Drob de pui, Chifteluțe de pui cu susan, Sărmăluțe cu orez și ciuperci, Ciorbă de miel, Sărmăluțe cu carne de porc în frunză de vită, Salată de vinete fără maioneză, Salată a la russe de post, Chifteluțe de porc, Friptură de miel, Salată de icre de crap, Stufat de miel, Sărmăluțe cu carne de pui în frunză de varză.

 

Pe lângă aceste preparate de Paște, vă invităm să alegeți și din lista de prăjituri:

Cozonac, Pască, Chec cu cacao, Placintă cu mere, Plăcintă cu dovleac, Prajitură cu ciocolată și banana, Prajitură cu nucă și cremă de vanilie, Platou cu prăjituri asortate, Tort duo mousse.

 

 

Disponibilitatea noastră pentru livrarea comenzilor de Paște 2021 este:

Comanda minimă pentru livrare gratuită este de 100 lei, iar la orice comandă primiți transportul gratuit din partea noastră în București, însă pentru urmatoarele localități: Otopeni, Corbeanca, Balotești, Fierbinți, Snagov, Pipera, Tunari, Ștefănești, Voluntari, Afumați, Pantelimon, Cernica, Brănești, Cățelu, Popești Leordeni, Frumușani, Jilava, Bragadiru, Clinceni, Domnești, Roșu, Chiajna, Ciorogârla, Mogoșoaia, Buftea, comanda minimă este de 500 lei.

Comanda preparatelor de Paște se poate da cu cel târziu 72 ore înainte de livrare.