Caută
Close this search box.

Masa de Paște de la Bucate pe Roate

Sărbătorile Pascale bat la ușă și știm prea bine că în Noaptea Învierii nu trebuie să lipsească de pe masa nimănui ouăle roșii, cozonacul sau friptura de miel.

Pentru cei care își doresc să se bucure de aceste preparate tradiționale, fără să fie nevoiți să petreacă ore întregi în bucătărie, riscând, pe deasupra, să se aleagă cu cozonaci necrescuți sau drob necopt, Bucate pe Roate vine și anul acesta cu soluția ideală: masa de Paște pregatită ca la mama acasă și livrată direct la domiciliu!

Puteți comanda un meniu complet pentru zece persoane, la un preț avantajos, sau fiecare produs în parte, în cantitatea dorită, după pofta inimii. Ciorba și friptura de miel la tavă sunt absolut delicioase, iar cozonacii noștri deja celebri nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare!

Pentru oferta completă, consultați site-ul nostru, secțiunea Masa de Paște.

Pentru preparatele din categoria catering Paște livrarea se va face în intervalul: 03-07.04.2018.

Alege intervalul orar de livrare pentru perioada 03-07.04.2018:   Oricând | 10:00-13:00 | 12:00-15:00 | 14:00-17:00.

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de