Caută
Close this search box.

Meniu Catering Crăciun

Este cea mai frumoasă perioadă a anului: colinde de Crăciun, cadouri sub brad, miros de portocală și scorțișoară.

În ceea ce ne privește, chiar acum este momentul când activăm 100% toate motoarele din bucătărie: plăcinte, prăjituri, cookie-uri, cozonaci pufoși, fripturi fine și sosuri colorate –  pentru a crea cu adevărat un Crăciun gustos și parfumat.

Pentru Ajunul de Crăciun v-am pregătit meniuri speciale în care veți regăsi aperitive de casă, sărmăluțe cu iaurt și mentă, cârnăciori haiducești, coaste caramelizate, orez negru cu sirop de rodii, frigărui de somon, nelipsita salată de vinete și placintă de dovleac și cuișoare.

De ce să comanzi preparatele pentru masa de Crăciun de la Bucate pe Roate?

Pentru că nu mai vrei să alergi prin toate supermarketurile unde trebuie să te lupți cu miile de persoane care se bat pe o bucată de șuncă și unde cozile sunt nesfârșite, în timp ce Mariah Carey cântă la nesfârșit aceeași melodie.

De aceea noi îți dăm o veste bună, astfel încât să evitați această oroare. Faci o precomandă la noi și stai acasă așteptând ca noi să îți livrăm bunătățile chiar la ușa ta.

Având în vedere ca ‘TO DO list’ este lungă și cuprinzătoare, acum poți tăia cateringul de pe listă. Mai rămân coșurile cadou, de care ne putem ocupa tot noi, împodobirea bradului de Crăciun și aranjarea mesei.

Primești mai multe idei pentru masa festivă de Crăciun scriindu-ne la evenimente@bucateperoate.ro

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de