Caută
Close this search box.

Catering eveniment Papa Francisc la București

Pentru Bucate pe Roate a fost o onoare să organizeze catering-ul pentru vizita făcută de Papa Francisc la București.

Această vizită a reprezentat un eveniment istoric, pentru care fiecare detaliu a trebuit să fie bine pus la punct.  Pregătirile făcute de Bucate pe Roate pentru vizita Suveranului Pontif au fost unele de mari proporții.

Printre preparatele servite la dineul organizat în foaierul Ateneului Român au fost: Clătita umplută cu rață confiată, castravete, ridichie albă, sos hoisin, coriandru, semințe de susan și afine; Crackers cu foie gras în crustă de fistic și chutney de mango; Yorkshire pudding cu bresaola și pesto; Mini quiche Comté cu sparanghel; Cupa cu ceviche de doradă cu fructul pasiunii; Mini frigărui cu mușchi de vită; Creveți tiger cu salsa de mango; Mini frigărui de curcan cu ciuperci shiitake; Prăjitură cu matcha și mousse de ciocolată albă.

Firma de catering Bucate pe Roate a primit din partea Arhiepiscopiei Romano – Catolice de București o distincție “pentru deosebita susținere a vizitei Papei Francisc la București”.

 

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de