Caută
Close this search box.

Bucate pe Roate livrează la domiciliu masa ta zilnică

Oricât de mult te-ai pregăti pentru diverse scenarii, impuse de situații pe care nu le poți controla, ești întotdeauna supus provocărilor pe care nu le-ai putut anticipa.

Având o experiență de peste 11 ani în domeniul cateringului și al mâncării la oală, perioada delicată pe care o traversăm a făcut ca Bucate pe Roate să fie un serviciu adaptabil la nevoile extrem de fluctuante ale clienților noștri. În decurs de 7 luni am trecut printr-un carusel de emoții. Am luat măsuri de protecție suplimentare, am readaptat  programul de lucru, s-a realizat reestimarea cantităților de hrană, s-a implementat un supermarket online în perioada de urgență, s-au dezvoltat meniuri corporate pentru cei care au rămas în câmpul muncii, dar fără soluții variate de hrănire corespunzătoare. Reevaluarea lunară a necesităților în zona de evenimente a fost și ea o provocare și iată că atunci când părea că se reinstaurează echilibrul, ne readucem aminte că acesta este fragil.

Bucate pe Roate își dorește să rezoneze constant cu nevoile clientului atunci când nimic nu pare a fi constant. Din acest motiv, ne-am propus ca serviciul de mâncare la oală (chiar serviciul care ne-a adus în atenția voastră atâția ani și ne-a propulsat în aria de corporate catering și catering de evenimente în anii ce au urmat și ne-au adus premii, nominalizări și recunoaștere în industrie) să beneficieze acum de atenția noastră sporită!

Lucrezi de acasă? Familia ta se află în șomaj tehnic? Bunicii sunt singuri și nu se mai pot întreține?

Îți lipsește pur și simplu timpul necesar pentru a găti și a menține curățenia bucătăriei tale?

Ești singur și gătitul zilnic în cantități mici este anevoios și costisitor? Lucrezi de la birou dar lipsește cantina în incintă? Ești chiar una dintre persoanele care se află acum acasă în autoizolare?

Te invităm să încerci serviciul de livrare la domiciliu. Mâncarea la oală pregătită în laboratorul nostru de bucătari cu experiență îți poate oferi o constanță zilnică. Alimentația variată este importantă pentru fiecare dintre noi.

Îți propunem un meniu variat cu mâncare gătită cu grijă din produse atent selecționate, cu gust, cu pricepere și în condiții de maximă siguranță. Masa se poate transforma în momentul tău și al familiei tale de relaxare.

Comandă online, rapid și ușor mâncarea preferată. Serviciul de food delivery a devenit o practică la îndemâna ta! Ești la un click distanță de prânzul sau cina pe care le poți servi în confortul casei tale (biroului tău), evitând elementele adiacente care consumă timp cum sunt cumpărăturile sau orele petrecute în bucatarie și lăsând deoparte hrana de tip snack fără valori nutritive.

Răspunsul la întrebarea ce mâncăm mâine se află în meniul nostru!

Poți comanda aperitive, salate, supe sau ciorbe, diverse preparate de fel principal pe bază de carne sau vegetariene și deserturi. Ai de asemenea la îndemână platourile pentru întruniri mai numeroase. O variantă excelentă atunci când ai musafiri. Probabil așa ne vom răsfăța o perioadă de acum înainte. Acasă cu cei dragi.

Livrarea la domiciliu a preparatelor se face în mașini frigorifice, se realizează la ora specificată în comandă, fără întârzieri, și gratuit în București pentru comenzi mai mari de 100 de lei.

Bucate pe Roate oferă în această perioadă reduceri fulger. Abonează-te la newsletter-ul nostru pe www.bucateperoate.ro și află primul de reducerile oferite la mâncarea la oală.

Dacă îți dorești ca mâncarea comandată să fie personalizată din rațiuni de dietă (fără sare, fără anumite ingrediente care provoacă alergii, etc.) notează specificațiile și, în măsura în care se poate, le vom respecta întocmai! Nu uita că livrăm preparatele răcite în mediu controlat pentru evitarea perisabilității. Le încălzești în propriul cuptor și le servești în cantitatea dorită, la ce oră îți dorești.

Bucate pe Roate a fost certificată Level 5 la FSSC. Vezi aici și măsurile suplimentare de siguranță implementate pentru evitarea răspândirii virusului Covid 19.

Te invităm la masă!

Poftă bună!

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de