Meniuri Catering Evenimente

Meniu Caju

Quiche cu pui si caju caramelizat, blini cu somon; acestea sunt doar doua din produsele vedeta ale acestui meniu catering pentru evenimente.

Meniu Comte

Continutul acestui meniu catering ofera o interpretare contemporana a ingredientelor atat de proaspete si fara conservanti potrivite pentru orice eveniment.

Meniu New Kofta

Meniu special la un pret promotional cu preparate din diferite culturi pentru un eveniment cu stil.

 

Coffee Break

Croisantele, pateurile proaspete si cafeaua noastra reprezinta ingredientele pentru o pauza de cafea reusita la orice eveniment din Bucuresti sau proximitate

Meniu Wasabi

Acest meniu bufet catering intruneste conceptul de mancare sanatoasa si gust natural pentru un eveniment cu buget restrans.

Meniu Bol

Meniul Bol raspunde in primul rand preferintelor vegetarienilor continand un mix fresh, cu iz asiatic, de preparate reci si calde. Dar nu exclude preparatele din carne pentru doritori astfel incat toti cei prezenti la reuniunea de acasa sau de la birou sa manance variat si sanatos.

Catering Evenimente

Bucate pe Roate ofera servicii complete de catering si organizare evenimente. Asiguram logistica necesara oricarui tip de eveniment, petreceri corporate, evenimente mondene, conferinte, lansari de produs, nunti, botezuri sau aniversari. Echipa tanara si dinamica, anii de experienta in domeniu, precum si certificatele dobandite, ne recomanda ca parteneri de incredere in organizarea evenimentelor de succes.

tic
fssc
iso22000-bucateperoate
haccp-bucateperoate-100x100

Catering Evenimente Corporate

Inspirate din comunitate.

De la petreceri de amploare, trade-show-uri si lansari de produs, la evenimente de team building si intalniri de afaceri intime, lucram in mod regulat cu companii mari si mici din zona Bucuresti. Evenimentele noastre de team building au devenit favoritele companiilor cu care colaboram oferind servicii de calitate.

Catering Nunti, Botezuri

Inspirate din dragoste.

Imbinand in mod inedit meniuri personalizate si prezentari rafinate, intelegem modul in care detaliile lucreaza impreuna armonios, pentru a crea experinte memorabile pentru tine si invitatii tai. Imbratisam privilegiul da a va ajuta in cele mai importante evenimente ale vietii cu servicii de catering de calitate.

Catering Evenimente Speciale

Inspirate de incredere.

Suntem aici pentru tine. In calitate de ghizi culinari si experti consilieri, vom orhestra orice eveniment special, aniversare, zi de nastere, petrecere privata sau gala de afaceri. Fie bufet suedez, cina cu servire la masa, sau receptie, creativitatea si gustul rafinat vor transmite excelenta. Seriviciile noastre de 5 stele sunt disponibile in Bucuresti si proximitate.

109

Clienti corporate

4243

Evenimente organizate

12211

Meniuri livrate

Contactati-ne!

Puteti solicita serviciile Catering Evenimente Bucate pe Roate apelandu-ne la:

037-117-8817

Sau pe cale electronica, folosing formularul de contact de mai jos:

C&A
Grohe
Siveco
Douglas,
Autototal
Cat Music
Pro TV
Med Life

LIDL
Ambasada Croatiei
Ambasada Africii de Sud
Raiffeisen
British American Tabacco
OMV Petrom, Asirom/Viena Insurance Group,
Allianz
Ogilvy

Harman,
Goethe Institute
Apollo 111
Heineken
Amphora
Draft FCB
Bergenbier