Catering masa pranz pentru companii, cu contract.

Catering masa pranz

Bucate pe Roate iti aduce un pranz delicios in fiecare zi, chiar la tine la birou!

 

Masa de pranz e masa principala a zilei si toti expertii in nutritie sunt de acord ca nu trebuie niciodata neglijata, ba dimpotriva, trebuie tratata cu atentia si respectul care i se cuvine. Din pacate, stilul de viata alert pe care multi dintre noi l-au adoptat, de voie, de nevoie, In ultima vreme, ne determina sa acordam din ce in ce mai putin timp acestei mese esentiale. Ne multumim cu un sandwich mancat rapid in fata calculatorului, dam fuga pana la cel mai apropiat fast-food, sau, daca dorim sa luam o masa mai consistenta, ajungem sa ne irosim intreaga pauza de pranz pe la vreun restaurant, regretand ca am cheltuit prea multi bani pe niste porcarii minuscule si asteptand nota de plata care nu mai vine.

Deoarece cunoastem prea bine aceasta situatie, ne-am gandit sa venim in ajutorul companiilor care doresc sa le ofere angajatilor lor o experienta placuta la ora pranzului, fara stres si fara griji. Bucate pe Roate este una dintre cele mai mari si bine cotate firme de catering din Bucuresti si dispune de logistica si experienta necesare pentru a livra cantitati mari de mancare, dupa un program fix, dar fara a face vreodata rabat la calitate. Angajatii companiei tale vor avea parte de o masa calda si gustoass, preparata din cele mai bune ingrediente, fara sa fie nevoiti sa paraseasca incinta in care isi desfasoara activitatea, economisind, astfel, timp pretios.

Mai mult decat atat, “catering masa pranz” nu se adreseaza numai adultilor angajati cu contract de munca, ci si celor mici: livram masa de pranz si la gradinite sau scoli particulare.

Printre clientii nostri, intotdeauna satisfacuti, se numara Petrom, Philips, Oracle, IKEA, Brico Depot, Unicredit, Banc Post sau Apa Nova.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la vanzari@bucateperoate.ro

Catering masa pranz angajati

Pentru meniurile catering pentru evenimente va rugam sa dati click aici.

0 thoughts on “Catering masa pranz pentru companii, cu contract.

 • Buna ziua , doresc un contract catering pentru o persoana pe luna . Școala fetiÈ›ei mele se afla in zona Romană lângă ASE . Nu È™tiu exact cum se procedează . Aleg meniul jn fiecare zi si va contactez , sau pentru toată săptămana ? ContactaÈ›i- ma va rog pt detalii . Multumesc .

  • Bucate pe Roate says:

   Buna ziua,

   Incepem prin a va multumi pentru interesul aratat fata de serviciul nostru de catering cu contract.
   O colega va va trimite un email referitor la aceasta cerere.

   Va multumim

 • Robert Apostolescu says:

  Ma intereseaza pranzul in regim catering pentru 10 persoane zilnic. Contractul se poate semna pe un an. Astept o oferta cu preparate si pret pentru meniuri. Firma este in sectorul 1.

  • Buna ziua,

   Va multumim pentru cererea dvs. V-am trimis deja pe mail oferta noastra de catering pentru masa de pranz zilnic.

   Asteptam parerea dumneavoastra.
   O zi cat mai frumoasa!

  • Buna ziua,
   Incepem prin a va multumi pentru interesul aratat fata de serviciile noastre de catering cu contract.
   Va rugam sa ne spuneti in ce zona doriti livrarea.
   Va multumim,

 • Marinescu Monica says:

  As dori sa stiu daca faceti livrari la domiciliu in jud. Ilfov com dragomiresti deal . As dori contract pt masa de pranz 3 zile pe saptamana pt 3 persoane. Adresa str. Matei Basarabnr. 53 sect 3

  • Buna ziua,
   Incepem prin a va multumi pentru interesul aratat fata de serviciile noastre de catering cu contract.
   In zona in care sunteti dumneavoastra putem livra pentru un minim de 50 de persoane. Pentru 3 meniuri singura varianta este sa le preluati dvs.
   Asteptam sa ne contactati pentru mai multe informatii.
   Va multumim,

 • Adriana Dobre says:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza o oferta pentru o persoana, masa de pranz timp de 4 zile pe samptamana, fara ziua de vineri. Doresc livrarea in zona piata victoriei.
  Multumesc

 • DORINA ANDREI says:

  Buna ziua,
  Sunt angajata firmei NET-TEAM , Bucuresti, si ma ocup cu asigurarea comenzilor de mancare pentru colegii mei.Firma are doua locatii in sectorul 1 :
  a) str. Lugoj, nr68
  b) str. Lt.Av. Gheorghe Stalpeanu, nr 24
  Dorim sa comandam masa de pranz angajati la dumneavoastra , cu livrare in cele doua locatii, drept pentru care va rugam sa ne transmiteti meniul pe care il puteti oferi, livrarea si modalitati de plata.
  Numarul mediu de angajati este de 10 pentru fiecare locatie.

  Multumesc!

 • Alina Constantin says:

  Buna seara,

  Ne interesează o oferta cu preparate si pret-meniuri( mic dejun, pranz si gustare) pentru copii cu varsta cuprinsă între 6 și 11 ani. Avem un before&afterschool in zona Aviației.
  Multumesc frumos!

Comments are closed.