Catering masa prânz pentru companii, cu contract.

Catering masa prânz

Bucate pe Roate îți aduce un prânz delicios în fiecare zi, chiar la tine la birou!

 

Masa de prânz e masa principală a zilei și toti experții în nutriție sunt de acord că nu trebuie niciodată neglijată, ba dimpotrivă, trebuie tratată cu atenția și respectul care i se cuvine. Din păcate, stilul de viață alert pe care mulți dintre noi l-au adoptat, de voie, de nevoie în ultima vreme, ne determină să acordăm din ce în ce mai puțin timp acestei mese esențiale. Ne mulțumim cu un sandwich mâncat rapid în fața calculatorului, dăm fuga până la cel mai apropiat fast-food sau, dacă dorim să luăm o masă mai consistentă, ajungem să ne irosim întreaga pauză de prânz pe la vreun restaurant, regretând că am cheltuit prea mulți bani pe niște preparate dezamăgitoare și așteptând nota de plată care nu mai vine.

Deoarece cunoaștem prea bine această situație, ne-am gândit să venim în ajutorul companiilor care doresc să le ofere angajaților lor o experiență plăcută la ora prânzului, fără stres și fără griji. Bucate pe Roate este una dintre cele mai mari și bine cotate firme de catering din București și dispune de logistica și experiența necesare pentru a livra cantități mari de mâncare, după un program fix, dar fără a face vreodată rabat la calitate. Angajații companiei tale vor avea parte de o masă caldă și gustoasă, preparată din cele mai bune ingrediente, fără să fie nevoiți să părăsească incinta în care își desfasoară activitatea, economisind, astfel, timp prețios.

Mai mult decât atât, “catering masa prânz” nu se adresează numai adulților angajați cu contract de muncă, ci și celor mici: livrăm masa de prânz și la grădinițe sau școli particulare.

Printre clienții noștri, întotdeauna satisfăcuți, se numără Petrom, Philips, Oracle, IKEA, Brico Depot, Unicredit, Banc Post sau Apa Nova.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la vanzari@bucateperoate.ro

Catering masa pranz angajati

Pentru meniurile catering pentru evenimente vă rugam să dați click aici.

13 comentarii

 1. Buna ziua , doresc un contract catering pentru o persoana pe luna . Școala fetiței mele se afla in zona Romană lângă ASE . Nu știu exact cum se procedează . Aleg meniul jn fiecare zi si va contactez , sau pentru toată săptămana ? Contactați- ma va rog pt detalii . Multumesc .

  • Buna ziua,

   Incepem prin a va multumi pentru interesul aratat fata de serviciul nostru de catering cu contract.
   O colega va va trimite un email referitor la aceasta cerere.

   Va multumim

 2. Ma intereseaza pranzul in regim catering pentru 10 persoane zilnic. Contractul se poate semna pe un an. Astept o oferta cu preparate si pret pentru meniuri. Firma este in sectorul 1.

  • Buna ziua,

   Va multumim pentru cererea dvs. V-am trimis deja pe mail oferta noastra de catering pentru masa de pranz zilnic.

   Asteptam parerea dumneavoastra.
   O zi cat mai frumoasa!

 3. Buna ziua,m-ar interesa si pe mine 2 pranzuri zilnic! Multumesc

  • Buna ziua,
   Incepem prin a va multumi pentru interesul aratat fata de serviciile noastre de catering cu contract.
   Va rugam sa ne spuneti in ce zona doriti livrarea.
   Va multumim,

 4. As dori sa stiu daca faceti livrari la domiciliu in jud. Ilfov com dragomiresti deal . As dori contract pt masa de pranz 3 zile pe saptamana pt 3 persoane. Adresa str. Matei Basarabnr. 53 sect 3

  • Buna ziua,
   Incepem prin a va multumi pentru interesul aratat fata de serviciile noastre de catering cu contract.
   In zona in care sunteti dumneavoastra putem livra pentru un minim de 50 de persoane. Pentru 3 meniuri singura varianta este sa le preluati dvs.
   Asteptam sa ne contactati pentru mai multe informatii.
   Va multumim,

 5. Buna ziua,
  Ma intereseaza o oferta pentru o persoana, masa de pranz timp de 4 zile pe samptamana, fara ziua de vineri. Doresc livrarea in zona piata victoriei.
  Multumesc

 6. Buna ziua,
  Sunt angajata firmei NET-TEAM , Bucuresti, si ma ocup cu asigurarea comenzilor de mancare pentru colegii mei.Firma are doua locatii in sectorul 1 :
  a) str. Lugoj, nr68
  b) str. Lt.Av. Gheorghe Stalpeanu, nr 24
  Dorim sa comandam masa de pranz angajati la dumneavoastra , cu livrare in cele doua locatii, drept pentru care va rugam sa ne transmiteti meniul pe care il puteti oferi, livrarea si modalitati de plata.
  Numarul mediu de angajati este de 10 pentru fiecare locatie.

  Multumesc!

 7. Buna ziua

  Ma intereseaza o oferta pentru masa de pranz pentru o companie de 20 persoane.

 8. Buna seara,

  Ne interesează o oferta cu preparate si pret-meniuri( mic dejun, pranz si gustare) pentru copii cu varsta cuprinsă între 6 și 11 ani. Avem un before&afterschool in zona Aviației.
  Multumesc frumos!

Comentariile sunt închise.