Caută
Close this search box.

Catering masa prânz pentru companii, cu contract.

Catering masa prânz

Bucate pe Roate îți aduce un prânz delicios în fiecare zi, chiar la tine la birou!

 

Masa de prânz e masa principală a zilei și toti experții în nutriție sunt de acord că nu trebuie niciodată neglijată, ba dimpotrivă, trebuie tratată cu atenția și respectul care i se cuvine. Din păcate, stilul de viață alert pe care mulți dintre noi l-au adoptat, de voie, de nevoie în ultima vreme, ne determină să acordăm din ce în ce mai puțin timp acestei mese esențiale. Ne mulțumim cu un sandwich mâncat rapid în fața calculatorului, dăm fuga până la cel mai apropiat fast-food sau, dacă dorim să luăm o masă mai consistentă, ajungem să ne irosim întreaga pauză de prânz pe la vreun restaurant, regretând că am cheltuit prea mulți bani pe niște preparate dezamăgitoare și așteptând nota de plată care nu mai vine.

Deoarece cunoaștem prea bine această situație, ne-am gândit să venim în ajutorul companiilor care doresc să le ofere angajaților lor o experiență plăcută la ora prânzului, fără stres și fără griji. Bucate pe Roate este una dintre cele mai mari și bine cotate firme de catering din București și dispune de logistica și experiența necesare pentru a livra cantități mari de mâncare, după un program fix, dar fără a face vreodată rabat la calitate. Angajații companiei tale vor avea parte de o masă caldă și gustoasă, preparată din cele mai bune ingrediente, fără să fie nevoiți să părăsească incinta în care își desfasoară activitatea, economisind, astfel, timp prețios.

Mai mult decât atât, “catering masa prânz” nu se adresează numai adulților angajați cu contract de muncă, ci și celor mici: livrăm masa de prânz și la grădinițe sau școli particulare.

Printre clienții noștri, întotdeauna satisfăcuți, se numără Petrom, Philips, Oracle, IKEA, Brico Depot, Unicredit, Banc Post sau Apa Nova.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la vanzari@bucateperoate.ro

Catering masa pranz angajati

Pentru meniurile catering pentru evenimente vă rugam să dați click aici.

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de