NOU la Bucate pe Roate – PRODUSE TRADIȚIONALE DE PAȘTE!

Comenzi Paște aprilie 2020 cu livrare gratuită la domiciliu

Când pică Paștele 2020? Pe data de 19 aprilie! 🙂

În pragul sărbătorilor Pascale, gospodinele au ocazia să se relaxeze deoarece Bucate pe Roate pregătește masa de Paște pentru ele, la cele mai bune prețuri.

Bucate pe Roate a intrat cu succes în al 11-lea an de activitate și se numără printre cele mai căutate și apreciate firme de catering din București.

Preparatele Bucate pe Roate satisfac nevoia de a simți “gustul de acasă” și “gustul copilăriei”, dar și nevoia de a duce acasă, copiilor și nepoților, mâncare sănătoasă, autentică, “gătită ca la mama acasă”.

 

Pentru masa de Paște, Bucate pe Roate vă propune urmatorul meniu de Paște:

 

Ouă roșii, Sărmăluțe cu carne de porc în frunză de varză, Salată de boeuf cu carne de vită, Drob de miel, Drob de pui, Chifteluțe de pui cu susan, Sărmăluțe cu orez și ciuperci, Ciorbă de miel, Sărmăluțe cu carne de porc în frunză de viță, Salată de vinete fără maioneză, Salată a la russe de post, Chifteluțe de porc, Friptură de miel, Salată de icre de crap, Stufat de miel, Sărmăluțe cu carne de pui în frunză de varză.

 

Pe lângă aceste preparate de Paște, vă invităm să alegeți și din lista de prăjituri:

Cozonac, Pască, Chec cu cacao, Plăcintă cu mere, Plăcintă cu dovleac, Prăjitură cu ciocolată și banană, Prajitură cu nucă și cremă de vanilie, Platou cu prăjituri asortate, Tort duo mousse.

 

 

Disponibilitatea noastră pentru livrarea comenzilor de Paște 2020 este:

Comanda minimă este de 200 lei, iar la orice comandă primiți transportul gratuit din partea noastră în București, însă pentru urmatoarele localități: Otopeni, Corbeanca, Balotești, Fierbinți, Snagov, Pipera, Tunari, Ștefanesti, Voluntari, Afumați, Pantelimon, Cernica, Brănești, Cățelu, Popești Leordeni, Frumușani, Jilava, Bragadiru, Clinceni, Domnești, Roșu, Chiajna, Ciorogârla, Mogoșoaia, Buftea, comanda minimă este de 500 lei.

Comanda preparatelor de Paște se poate da cu cel târziu 72 de ore înainte de livrare.

 

 

 

4 răspunsuri

  1. Comandam de la voi de 3 ani masa de Paste si am fost f multumiti. Felicitari! Revenim cu o comanda si anul acesta!

  2. Am comanda catering si de Craciun de la voi si mancarea a fost f buna, in special cozonacii! 🙂 Voi comanda si de Pasti. Multumesc!

  3. Va rugam cum procedăm cu oferta dv si comanda noastră pt Sf Pasti an 2020 (19 aprilie)? Multumim, succese depline

Comentariile sunt închise.