Caută
Close this search box.

Food and Drinks Award

A fost un an plin de provocări și reușite, care s-a încheiat într-o notă extrem de pozitivă odată cu primirea titlului de Compania de Catering a anului 2019 oferit din partea Lux Life Magazine (Revista de luxury lifestyle înființată în 2010 în Burton Upon Trent, Staffordshire UK, parte a AI MEDIA GROUP, având peste 1 milion de vizualizări în ultimele 12 luni și un reach de peste 238.000 de persoane) în cadrul Food and Drink Awards.

Pe parcursul ultimilor ani, Industria de Food & Drinks (Horeca) a îmbrățișat un nou val de sectoare care au explodat pe piață și au influențat modul în care mâncăm, bem și ne bucurăm de experiența culinară și de preparatele noastre preferate. Am evoluat de la prevalența practicilor și dietelor alimentare speciale, precum veganismul, până la apariția unor tendințe orientate spre consumatori, precum fotografia alimentară. Companiile care lucrează în industria alimentară și a băuturilor lucrează mai mult ca niciodată pentru a facilita cererile diverse și în continuă evoluție ale milioanelor de consumatori din întreaga lume.

Platformele și revistele care aduc în prim plan stiluri de viață luxuriante sau mainstream precum și furnizorii de astfel de produse specializându-se în industria HORECA au inițiat competiții în domeniu.

Pe lângă faptul că felicită afacerile care continuă să demonstreze un nivel ridicat de excelență culinară, servind unele dintre cele mai somptuoase feluri de mâncare, Premiile Food & Drink aduc un omagiu celor care se ocupă cu succes de catering pentru diferite stiluri de viață, gusturi și alegeri ale consumatorilor moderni care preferă produse noi și inovatoare.

Premiile Food & Drink sunt anual deschise tuturor întreprinderilor care operează în sectorul alimentar și al băuturilor, proprietari, producători, furnizori sau restaurante!

Ne încurajăm colegii de breaslă să participe susținut la astfel de selecții internaționale pentru că România se află deja pe harta lumii cu bacătăria specifică și sunt motive multe pentru a o menține în top atunci când vine vorba de catering, new wave food, bucătărie moleculară și food & drink events.

Bucate pe Roate a lucrat susținut la dezvoltarea meniurilor de evenimente private și ca dovadă a eforturilor depuse de șefi pregătiți, devotați și a unei echipe de servire condusă de pasiunea pentru arta culinară, am reușit să ne facem remarcați, apreciați, uneori criticați, dar încântați de această lume în continuă mișcare.

Mulțumim Lux Life Magazine pentru premiul acordat și vouă, tuturor celor care ați ales Bucate pe Roate.

 

 

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de