Caută
Close this search box.

Livrăm și alimente la domiciliu

În perioada următoare, Bucate pe Roate a ales ca, pe lângă preparatele bine cunoscute pe care le gătește în laborator, să livreze acasă alimentele necesare familiei tale.

Legume, leguminoase, condimente fresh și porția de fructe, lactate, alimente de bază sau pâinea pufoasă din supermarket-ul nostru vor ajunge direct la tine acasă. Îți poți face cumpărăturile online, evitând magazinele aglomerate și stocurile insuficiente. Noi ne asigurăm ca produsele să fie proaspete, le livrăm în cantități de 0,25 – 1 kg și asigurăm varietate la prețuri accesibile.
Dacă vrei să îți faci un smoothie, un sandwhich de dimineață, să gătești acasă o supă delicioasă, o garnitură pe care o iubești, un fel principal rețeta ta proprie sau orice fel de mâncare vegan sau vegetarian, ai acum ingredientele necesare livrate direct la tine la ușă!
Poți selecta și băuturi răcoritoare!

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de