Caută
Close this search box.

Livrare Masă de Prânz la Locul de Muncă

Starea de urgență a fost înlocuită cu starea de alertă, fapt care a condus la schimbări în ceea ce privește reintroducerea forței de muncă în circuit.

Începând cu 15 mai s-au dispus reglementări care conduc înspre o revenire, pas cu pas, la locul de muncă, o revenire totuși responsabilă și atent desfășurată prin multiple măsuri de protecție împotriva răspândirii virusului Covid-19.

Bucate pe Roate și-a desfășurat activitatea în tot acest timp efectuând livrări la domiciliu de produse alimentare, precum și preparate gătite în laborator, aplicând măsurile de siguranță pe care le puteți citi aici, măsuri ce se vor menține și pe durata stării de alertă.

Ne-am propus ca în urmatoarea perioadă să ne adaptăm și să venim în sprijinul angajatorilor și a angajaților care, deși își vor desfășura activitatea aparent normal, vor fi nevoiți să instituie reguli pentru protejarea personalului.

În acest sens, Bucate pe Roate își propune punerea la dispoziție a unui program special de livrări, precum și a unui meniu special destinat companiilor care consideră că acest serviciu poate reduce riscurile de contaminare.

Pentru evitarea deplasării personalului în timpul pauzei de masă, evitarea interacționării cu mai mulți curieri (în situația comenzilor individuale de către fiecare membru al personalului) și pentru a pune la dispoziția angajaților un sistem simplu și sigur privind masa de prânz în incinta locului de muncă, bazat pe o singură comandă colectivă și o singură livrare zilnică, am dezvoltat acest tip de colaborare.

Meniul va fi unul modular, configurabil, prețul variind în funcție de preferințele și numărul de angajați ai fiecărei companii, configurarea realizându-se la semnarea contractului de colaborare și NU individual (exemplu: pachet bază + opțiunea 2  / exemplu 2: pachet de bază + opțiunea 1+3+4). Individual se va putea alege între meniul normal sau meniul vegan.

Vă prezentăm astfel oferta de bază și opționalele:

Pachet bază – fel principal + garnitură (300g) = 13,75 lei

Opțiune 1: Supă / Ciorbă (300g) = 4,5 lei

Opțiune 2: Salată (150g) = 2,5 lei

Opțiune 3: Desert (100g) = 3 lei

Opțiune 4: Pâine (50g) = 1 lei

(Oferta include ambalare individuală în caserole de unică folosință, tacâmuri și transport)

Prețurile listate nu conțin TVA și sunt valabile pentru comenzi zilnice de minim 20 de meniuri. Meniul poate fi vegan sau normal și, așa cum menționam mai sus, angajatorul poate menționa numărul de meniuri normale și numărul de meniuri vegane ce vor totaliza, împreună, numărul de meniuri comandate.

Programul de livrare va fi implementat de luni până sâmbătă în intervalul 11:00 – 14:00.

Având o experiență de 11 ani în domeniu, dispunând de certificări în siguranța alimentară Food Safety System Certification recunoscute de Global Food Safety Initiative și având la activ 2 linii de servicii de producție și livrare în condiții de maximă siguranță, optimizate pentru starea de urgență, înțelegem că atenția la detalii este foarte importantă, atât în segmentul creativ culinar, precum și în segmentul de desfășurare a activității conform normelor impuse de această perioadă dificilă.

Toate acestea ne îndeamnă către prioritizarea îndeplinirii necesităților clienților noștri și ne determină să ne adaptăm la noile circumstanțe.

Ne puteți contacta în vederea punerii în aplicare a acestui tip de contract – “Masa de prânz la locul de muncă” – fie telefonic la 037-117-8817 sau la 074-999-7100, fie pe email la adresa comenzi@bucateperoate.ro

[caldera_form id=”CF5ee75dae9f3b6″]

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de