Luna aceasta ai transport gratuit la toate comenzile peste 100 lei!

Meniu Avocado

128,62 lei

Observații preparare:

Prezentare

Aperitive reci
  • Crema de mascarpone cu somon fume si petala de cocos pe Yorkshire pudding 1 buc / pers
  • Mini meals umplut cu pui tempura si curry de cartof dulce 1 buc / pers
  • Crackers cu muguri de pin, branza de capra, capsuna fresh si micro plante 1 buc / pers
  • Mini tacos si confit de rata 1 buc / pers
  • Crackers integral cu crema de branza cu trufe, edamame si icre rosii 1 buc / pers
  Mâncare caldă
  • Frigarui din muschi de vita, imbinate armonios cu sos chimicurri 2 buc / pers
  • Muschiulet de porc in crusta de pesmet verde 1 buc / pers
  • Piept de curcan marinat cu sos pesto de ardei copt 1 buc / pers
  • Cartofi felii la cuptor cu rosii uscate si baby spinach 80g / pers
  • Legume calde, cu oua de prepelita, parfumate cu vinegreta 60g / pers
  • Paine naan cu rozmarin si ulei de masline 1 buc / pers
  • Dip cu iaurt si menta 20g / pers
  • Dip cu maioneza si infuzie de rodie 20g / pers
   Salate
  • Salata cu avocado, castravete, rosii cherry, porumb, nuca de cocos, salata misticanza si boabe de rodie 50g / pers
Desert
  • Mix prăjituri de casă  100g/pers
Prețul include :
  • Transport (în București)
  • T.V.A.
  • Consumabile (veselă BIO de unică folosință, tacâmuri de unică folosință, servețele negre de calitate superioară)
  Observații:
  • Comandă cu minimum 24 ore în avans, în limita disponibilității
  • Gramaj meniu aproximativ: 600 g/pers
  Opțional : 1. Pachet veselă ceramică
  • Vesela de ceramică include (farfurii, platouri, chafing-uri, tacâmuri inox, boluri, coșulet de pâine, față de masă de bumbac, șervețele).
  • Pachetul poate fi închiriat doar împreună cu ospătar BpR.
  • Preț veselă : 10 lei / persoană
  2. Ospătar
  • Preț ospătar (în cazul în care se solicită) : se calculează în funcție de durata evenimentului
 

Valori nutriționale

Recenzii

Adaugă recenzia ta

Fii primul care adaugi o recenzie la „Meniu Avocado”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *