Luna aceasta ai transportul gratuit în București pentru comenzi mai mari de 100 lei!

Tartă rustică vegetariană cu sfeclă roșie, conopidă și dovlecel 1.1 kg

105,00 lei

Ingrediente: aluat tartă rustică [făină, unt, ouă, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), lapte], ceapă roșie, ouă, brânză feta, dovleac, sfeclă roșie, praz, semințe de dovleac, unt, fenicul, ulei de măsline, sare, cimbru, oregano și coriandru.
Alergeni: făină, unt, ouă
Vezi lista de alergeni.

Observații preparare:

Prezentare

  • Poză cu titlu de prezentare
Modalitatea de ambalare: oală, caserolă sau tăviță de unică folosință certificate alimentar. Modalitate de livrare: preparatele se vor livra reci. Răcirea se face controlat imediat după finalizarea procesului de gătire.

Valori nutriționale

kcal kJ Grăsimi(g) din care acizi grasi saturați(g) Glucide(g) din care zaharuri(g) Proteine(g) Sare/ Sodiu(g)
342 1427 21.84 10.9 27.98 3.19 9.29 1.21

Listă completă de ingrediente

Recenzii

Adaugă recenzia ta

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tartă rustică vegetariană cu sfeclă roșie, conopidă și dovlecel 1.1 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *