Având în vedere situația curentă traversată de România, se impune utilizarea unor măsuri de siguranță importante pentru protejarea angajaților Bucate pe Roate, precum și a clientilor noștri.
Având în vedere domeniul în care activăm, este importantă siguranța în desfășurarea livrărilor. Pentru a putea desfășura activitatea în mod coerent, organizat și, cel mai important, cât mai sigur posibil pentru evitarea posibilității de infectare, urmăm măsuri de igienizare extrem de riguroase, precum și alte măsuri de limitare a contactului direct client – personal:
– comenzile se vor efectua online și vor fi însoțite de plata online prin sistemul pus la dispoziție pe site-ul nostru;
– livratorul va contacta persoana la sosirea la adresă pentru confirmarea livrării, va lăsa produsele în fața domiciliului și va pleca urmând să fie ridicată comanda de către client după plecarea livratorului (evitare contact direct);

Vă mulțumim pentru înțelegere! Facem apel la seriozitatea personalului precum și cea a clienților! Vă asigurăm că transportul produselor se va realiza în parametri cât mai siguri posibil în mașinile de transport proprii, igienizate constant.

2 răspunsuri

  1. Buna ziua. Care este aria pe care o acoperiti pentru livrarea la domiciliu? Multumesc.

    1. Buna ziua,

      Livrarile la domiciliu se fac in limita orasului Bucuresti.

      Va multumim,

Comentariile sunt închise.