Caută
Close this search box.

Termeni și Condiții

01. Utilizarea site-ului

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția terților utilizatori regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului bucateperoate.ro. Site-ul bucateperoate.ro este administrat de societatea S.C. Bucateperoate S.R.L., J40/9146/2003, C.I.F.: RO15565836, cu sediul în București, Intrarea Muncii 23, Sector 3. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului pomello.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Denumim “Vânzător” societatea comercială S.C. Bucateperoate S.R.L., cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim “Cumpărător” orice persoană fizică sau juridică care lansează o comandă în condițiile si termenii prezentului site.

“Comanda” este documentul electronic prin care Cumpărătorul comandă produsele prezentate pe prezentul site, în condițiile si termenii prezentului site.

02. Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele legal permise. Extragerea oricăror informații, fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a Termenilor și condițiilor. De asemenea, numele site-ului, precum și însemnele grafice, textele și imaginile afișate sunt mărci înregistrate în proprietatea S.C. Bucateperoate S.R.L și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l găzduiește constituie infracțiune și se pedepsește ca atare.

03. Prețuri și plăți

Prețul final plătit de Cumpărător este format din prețul produsului și taxa de transport aferentă și va fi afișat în momentul plasării comenzii.

Prețurile aferente produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului pomello.ro sunt exprimate în LEI și conțin TVA conform legislației în vigoare.

Plata produselor se efectuează în numerar sau prin card debit/credit la livrarea produsului.

04. Livrarea

Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasării comenzii, însă durata livrării comenzii este aproximativă, putând varia. Comanda va fi livrată la adresa indicată de către Cumpărător la momentul plasării comenzii.

Pentru comenzile plasate până în ora 10:00, livrarea se poate face în aceeași zi, în ultimul interval.

Pentru comenzile plasate până în ora 20:00, livrarea se poate face cel mai devreme următoarea zi, în orice interval ales de Cumpărător.

Livrarea se face de luni până sâmbătă în orice interval. Duminica nu livrăm decât în condiții speciale, cu plata unei taxe de către Cumpărător.

Livrarea mâncării se face în ambalaje de unică folosință sau de inox în funcție de posibilitățile Vânzătorului și de cerințele Cumpărătorului. Recipientele de inox sunt returnabile, fiind ridicate de către Vânzător.

Comenzile de platouri confirmate nu se mai pot modifica sau anula cu mai puțin de 24 ore înainte de termenul de livrare al comenzii.

05. Dreptul de retragere al consumatorului din contract

Raporturile comerciale dintre cumpărător și S.C. Bucateperoate S.R.L prin intermediul site-ului bucateperoate.ro sunt reglementate de Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Având în vedere dispozițiile art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 34/2014, vă informăm că nu beneficiați de un drept de retragere. Dispozițiile art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 34/2014 prevăd că furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar/furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale.

06. Corectarea informațiilor eronate

Administratorul site-ului bucateperoate.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe. Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile preparatelor înainte de a le comanda.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la server sau erori de software.

07. Vă invităm să accesați, de asemenea, politica de confidențialitate care se aplică Cumpărătorului.

08. Link-uri către alte pagini web

În cadrul site-ului pomello.ro pot exista hiperlink-uri către alte pagini web cu informații adiționale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul către aceste pagini web, utilizatorul părăsește site-ul pomello.ro nu are influență asupra conținutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terți. În consecință, pomello.ro nu își poate asuma nicio responsabilitate pentru conținutul paginilor web ale terților.

09. Legislație aplicabilă, litigii și jurisdicție

Raporturile juridice dintre pomello.ro în calitate de Vânzător și Cumpărător sunt reglementate de dispozițiile Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Prin folosirea site-ului bucateperoate.ro, utilizatorul declară că este de acord cu faptul că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare, precum și orice litigiu, de orice fel, care ar putea să apară între utilizatori și administratorul site-ului sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de instanța competentă, de la sediul social al administratorului site-ului, în conformitate cu legile române în vigoare.

10. Dispoziții finale

Bucateperoate.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului, în orice moment și la orice interval de timp, liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu utilizarea prezentului site și lansarea comenzii, Utilizatorul acceptă fără obiecții termenii și condițiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu a unui contract valabil încheiat între părti. Termenii și condițiile, așa cum sunt expuse în acest document, înlocuiesc orice alte înțelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vânzător, pe de o parte, și Cumpărător, pe de altă parte, referitoare la obiectul contractului încheiat între părți la distanță.

11. Recomandări speciale

Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, în condițiile reglementate de termenii promoțiilor.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o notificare prealabilă.