logo-dark-e1581342012459-100x100

Catering Evenimente Corporate, Business Lunch, Coffee Break, Training&Seminarii, Cocktail&Receptii, Bufet Suedez, Conferinte

Catering Evenimente Corporate

Bucate pe Roate va poate oferi servicii complete de catering evenimente corporate, pentru companii mari si mici din Bucuresti. Organizarea unui eveniment de succes implica intotdeauna o atentie deosebita asupra detaliilor. Noi intelegem ca reputatia dumneavoastra, ca organizator, depinde de alegerea pe care o faceti in ce priveste asigurarea serviciilor de catering si de aceea vom veni in ajutor cu solutii eficiente, oferta impecabila, personal alcatuit numai din profesionisti si cele mai delicioase preparate.

De peste 8 ani suntem alaturi de organizatori de evenimente de la companii precum Apa Nova, IKEA, Bancpost, UniCredit, Petrom, primind cu placere aprecieri la incheierea fiecarui eveniment si construind astfel relatii de durata.

Catering Business Lunch

Bine gandit si preparat, un business lunch de succes tine cont atat de preferintele companiei, cat si de profilul invitatilor. Va ascultam cerintele si actionam. Cream experiente unice prin creativitate si rafinament.

Catering Coffee Break

Pauza de cafea este importanta pentru destinderea invitatilor. Ragazul dintre sedinte sau prezentari vine cu o cafea aromata si snack-uri ce revigoreaza mintea si trupul. Timpul este critic, toti invitatii sunt serviti prompt.

Catering Training, Seminarii si Conferinte

Ca este vorba de un training restrans, seminarii sau conferinte cu un grup numeros, avem in oferta catering meniuri bufet suedez croit dupa nevoi. Cunoastem importanta bugetului si promitem un cost optim.

Catering Cocktail si Receptii

La un cocktail sau receptie, nu numai calitatea preparatelor de catering fac diferenta ci si designul. Fie ca alegeti un cocktail bufet sau un cocktail party, va oferim finger food apetisante si gustoase pe masura evenimentului.

Clientii nostri

C&A
Grohe
Siveco
Douglas,
Autototal
Cat Music
Pro TV
Med Life

LIDL
Ambasada Croatiei
Ambasada Africii de Sud
Raiffeisen
British American Tabacco
OMV Petrom, Asirom/Viena Insurance Group,
Allianz
Ogilvy

Harman,
Goethe Institute
Apollo 111
Venchi
Heineken
Amphora
Draft FCB
Bergenbier

Contactati-ne!

Puteti solicita Bucate pe Roate – Catering Evenimente Corporate, apelandu-ne la:

Sau pe cale electronica, folosing formularul de mai jos: