Caută
Close this search box.

Catering Evenimente Corporate

Catering Evenimente Corporate, Business Lunch, Coffee Break, Training&Seminare, Cocktail&Recepții, Bufet Suedez, Conferințe

s brown - Bucate pe Roate

Catering Evenimente Corporate

Bucate pe Roate vă poate oferi servicii complete de catering evenimente corporate, pentru companii mari și mici din București. Organizarea unui eveniment de succes implică întotdeauna o atenție deosebită asupra detaliilor. Noi înțelegem că reputația dumneavoastră, ca organizator, depinde de alegerea pe care o faceți în ce privește asigurarea serviciilor de catering și, de aceea, venim în ajutor cu soluții eficiente, o ofertă impecabilă, personal alcătuit numai din profesioniști și cele mai delicioase preparate.

 

De peste 9 ani suntem alături de organizatori de evenimente de la companii precum Apa Nova, IKEA, Bancpost, UniCredit, Petrom, primind cu plăcere aprecieri la încheierea fiecărui eveniment și construind astfel relații de durată.

catering business lunch bufet suedez - Bucate pe Roate

Catering Business Lunch

Bine gândit și pregătit, un business lunch de succes ține cont atât de preferințele companiei, cât și de profilul invitaților. Vă ascultăm cerințele și acționăm în consecință. Creăm experiențe unice prin creativitate și rafinament.

catering coffee break - Bucate pe Roate

Catering Coffee Break

Pauza de cafea este importantă pentru destinderea invitaților. Răgazul dintre ședințe sau prezentări vine cu o cafea aromată și snack-uri ce revigorează mintea și trupul. Timpul este prețios, astfel încât toți invitații sunt serviți prompt.

catering training conferinte - Bucate pe Roate

Catering Training, Seminare și Conferințe

Fie că este vorba de un training restrâns, seminare sau conferințe cu un grup numeros, avem în oferta catering meniuri de bufet suedez concepute să răspundă nevoilor dvs. Cunoaștem importanța bugetului și promitem un cost optim.

catering cocktail receptii - Bucate pe Roate

Catering Cocktail și Recepții

La un cocktail sau recepție, nu numai calitatea preparatelor de catering fac diferența, ci și designul. Fie că alegeți un cocktail bufet sau un cocktail party, vă oferim finger food apetisante și gustoase, pe măsura evenimentului.

Contactați-ne!

s brown - Bucate pe Roate

Puteți solicita Bucate pe Roate – Catering Evenimente Speciale, apelându-ne la:

Valentina : 0371 178 817

Sau pe cale electronică, folosind formularul de mai jos: