Caută
Close this search box.

Locații pe care le recomandăm

Pentru disponibilitate vă rugăm să contactați direct locația!

s brown - Bucate pe Roate

Grădina cu licurici

Departe de agitația orașului
Vedere la lacul Morii, ponton, loc de joacă pentru copii, iarbă verde, plajă,spaţiu interior şi exterior, bucătarie în aer liber, pisici, licurici şi multă energie pozitivă. Lăsăm deoparte saloanele de evenimente, şi scaunele  feţele de masă spre natură, spre lucruri simple, frumoase şi atat de preţioase în viața noastră.
24837544 999896920158462 413100220446294028 o - Bucate pe Roate

Sensio Living

Sensio Living este o locație noua, non-conformistă și convivială, fiind un spațiu de socializare, party, cocktail sau concept store. Spațiul este gândit ca un living room extrem de primitor, dar care oferă locația ideală și modulabilă,
atât pentru o petrecere privată, cât și pentru un eveniment cu partenerii de business.

sensio living event and bar 3 - Bucate pe Roate

Ambasada Sustenabilității în România

Considerată o adevărată filă de istorie, clădirea de pe strada Speranței nr. 42 îmbină trecutul și confortul modern. Cu o grădină generoasă și răcoroasă, un interior ce îmbină stilurile interbelic și contemporan, sediul Ambasadei Sustenabilității  în România poate fi o oază de liniște în centrul Capitalei.

 
ASR poza principala 1 2 - Bucate pe Roate

Palatul Ghica Victoriei

Poate una dintre cele mai frumoase clădiri de pe Calea Victoriei, Palatul Ghica reprezintă un monument istoric de importanță națională.

Construcția acesteia a fost începută în anul 1884 de către soții Elena şi Constantin Grădişteanu după planurile arhitectului J. Berthet, cu fațade în stil renascentist (cu scări monumentale, tavane cu stucaturi și vitralii).

ghica victoria - Bucate pe Roate