Locatii pe care le recomandam

Gradina cu licurici

Departe de agitaţia oraşului

Vedere la lacul Morii, ponton, loc de joacă pentru copii, iarbă verde, plajă, spaţiu interior şi exterior, bucătarie in aer liber, pisici, licurici şi multa energie pozitivă.
Lăsăm deoparte saloanele de ballroom, feţele de masă şi scaunele îmbrăcate în huse de satin şi ne intoarcem cu faţa spre natură, spre lucruri simple, frumoase, şi atat de preţioase in viata noastră.

SENSIO LIVING

Sensio Living este un o locatie noua, non-conformista si conviviala, fiind un spatiu de socializare, party, cocktail sau concept store. Spațiul este gândit ca un living room extrem de primitor, dar care oferă locația ideală și modulabilă, atât pentru un party privat, cât și pentru un eveniment cu partenerii de business.

Ambasada Sustenabilitatii in Romania

Considerată o adevărată filă de istorie, clădirea de pe strada Speranței nr. 42, îmbină trecutul și confortul modern. Cu o grădină generoasă și răcoroasă, un interior ce îmbină stilurile interbelic și contemporan, sediul Ambasadei Sustenabilității  în România poate fi o oază de liniște în centrul Capitalei.

SI Lounge

SI Lounge este o locatie de evenimente de tip open space de 500 de metri patratila interior, amenajata din punct de vedere arhitectural intr-un mix de elemente urmabe si industriale. La exterior, gradina denumita Si-Garden, este o oaza de 1800 metri patrati de verdeata ce are ca element central vizual barul construit intr-un carusel din 1947, carusel care inca este functional.

Palatul Ghica Victoriei

Poate una dintre cele mai frumoase clădiri de pe Calea Victoriei, Palatul Ghica reprezintă un monument istoric de importanță națională. Construcția acesteia a fost începută în anul 1884 de către soții Elena şi Constantin Grădişteanu după planurile arhitectului J. Berthet, cu fațade în stil renascentist (cu scări monumentale, tavane cu stucaturi și vitralii).

Palatul Cesianu-Racoviță

Galeriile Artmark

În anul 1900 este inaugurat Palatul Cesianu-Racoviță construit în stil eclectic, după un model arhitectural renascentist.
Situat în inima Bucureștiului această minunată cladire este realizata de către arhitectul francez Jules Berthet.

TERRA EVENTS HALL

Alegem sa vedem viata ca o insiruire de momente fericite si de aceea, am construit pentru dumneavoastra un spatiu definit de rafinament si modularitate, care se poate adapta in functie de dimensiunile si ocazia evenimentului dorit.
109

Clienti corporate

4243

Evenimente organizate

12211

Meniuri livrate

Contactati-ne!

Puteti rezerva una din locatiile cu care colaboram apelandu-ne la:

Sau pe cale electronica, folosing formularul de mai jos: