Luna aceasta ai transportul gratuit în București pentru comenzi mai mari de 100 lei!

Quesadilla cu carne de porc și legume trase la tigaie

(O recenzie client)

65,00 lei

Recomandat pentru 2 persoane.

Gramaj: 450 g

Ingrediente: pulpă de porc confiată {pulpă de porc, bacon [carne de porc, apă, antioxidanți (e325, e316), sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), stabilizatori (e451, e407, e410, e415, e420), aromă de carne, conservanți (e243, e250)], ceapă roșie, ulei de floarea soarelui, usturoi, boia afumată, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), fenicul, chimen, oregano, piper negru măcinat, coriandru boabe}, tortilla [făină de grâu, apă, ulei și grăsimi vegetale (palmier și rapiță) , stabilizatori: glicerol, carboximetilceluloză de sodiu, gumă de guar, agent de creștere: difosfați, carbonat de sodiu, acidifiant: acid malic, conservanți: propionat de calciu, sorbat de potasiu, sare, emulsifiant: mono și digliceride ale acizilor grași, fibre de ovaz (conține gluten), agent de tratare a făinii: L-cisteina], sos quesadilla [ceapă, pastă de tomate, usturoi, zahăr, busuioc, ulei de trufe, oregano, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536) și piper negru măcinat], ardei capia roșu, dovlecei, brânză cheddar [lapte, sare (sare, iodat de potasiu, iod și antiaglomerant: E536), bacterii lactice, cheag microbian, colorant: beta-caroten, extract paparika] și anghinare.

Alergeni: făină, ovăz, lapte.

Observații preparare:

Prezentare

  • Poză cu titlu de prezentare

Valori nutriționale

kcal kJ Grăsimi(g) din care acizi grasi saturați(g) Glucide(g) din care zaharuri(g) Proteine(g) Sare/ Sodiu(g)
212 886 12.32 5.15 14.76 2.86 12.94 2.43

 

Listă completă de ingrediente

Recenzii

  1. Tritescu Eleodoru Florin

    Buna, dar parca ar merge mai mult cascaval/branza sau sa fie putin mai apara

Adaugă recenzia ta

Fii primul care adaugi o recenzie la „Quesadilla cu carne de porc și legume trase la tigaie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *