Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022
La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua.
Impreuna suntem mai puternici, contribuie si tu!

————————–

Principalele valori ale echipei Bucate pe Roate sunt perseverenta, calitatea, minutiozitatea, empatia si dorinta de a construi relatii pe termen lung.
Acestea se reflecta in munca noastra, a tuturor, iar tocmai din acest motiv ne dorim sa ajutam de fiecare data cand avem posibilitatea. Credem in comunitate, in puterea exemplului, iubim si sustinem oamenii de pretutindeni.

Astfel, am creat un desert special – Prajitura Pacii.
Un deliciu pentru tine si familia ta care se va transforma in 2 mese destinate refugiatilor.

CUM?
Simplu! Cumperi o tavita, iar valoarea acesteia se va indrepta, sub forma de donatie catre una dintre asociatiile sau fundatiile colaboratoare. In aceleasi timp, avem deja noi asociatii care solicita meniuri pentru refugiati.
In functie de solicitari si necesitati, meniurile sunt compuse din fel prinicpal si garnitura sau sandwichuri.
Ascultam ceea ce au nevoie, iar impreuna, oferim.

DE CE ACUM?
Cu toate ca ne-am implicat, cu pasi marunti, inca de la inceput, consideram ca acum este momentul in care constientizarea si ajutorul sunt elementele cheie catre un real sprijin. Pentru majoritatea oamenilor, socul emotional a scazut, la fel si suportul oferit, dar numarul refugiatilor este in continua crestere. Avand in vedere fluxul tot mai mare, credem ca este important sa ne implicam in mod constant, permanent, oricand este necesar.
Ne dorim sa le fim alaturi, iar pentru a realiza aceasta activitate, avem nevoie de voi, de a demonstra ca suntem cu adevarat o comunitate 😊.

Prajitura Pacii este conceputa pentru a ne reaminti tuturor ca prin intermediul unor instrumente atat de simple si de dulci, putem intinde o mana unei persoane aflate in dificultate.

Poti contribui si tu comandand si distribuind aceste informatii.