Caută
Close this search box.

Summit-ul Informal al Șefilor de Stat Organizat la Sibiu 2019

Bucate pe Roate a organizat cu succes la Sibiu, pe data de 9 mai, Summit-ul liderilor UE, care au discutat despre viitorul Uniunii Europene. Summit-ul a fost găzduit de Klaus Iohannis, iar președintele Consiliului European, Donald Tusk, a prezidat reuniunea. 27 de șefi de stat și de guvern din țări europene, 36 de delegații oficiale, 400 de invitați de rang înalt și aproximativ 800 de jurnaliști au fost doar o parte dintre participanții la reuniune.

Spațiile unde Bucate pe Roate a asigurat serviciile de catering au fost: Liceul Brukenthal, corturile alocate jurnaliștilor, interpreților, organizatorilor și personalului auxiliar, care au fost amenajate în Piața Mică, Piața Huet din Sibiu și la Aeroportul Sibiu.

Comanda serviciilor prestate a conținut informații precise asupra tipului și cantității de servicii necesare, precum și asupra eventualelor restricții alimentare sau solicitări pentru anumite genuri de alimente sau modalități de preparare, precum: lacto-vegetarian, raw-vegan.

Serviciile de catering au constat în asigurarea pregătirii, preparării, livrării și servirii meselor de prânz zilnice tip bufet suedez, coffee-break (3 pauze de cafea zilnic) și coffee station.

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de