Catering Eveniment Summit Sibiu e1573827766898 - Bucate pe Roate

Summit-ul Informal al Șefilor de Stat Organizat la Sibiu 2019

Bucate pe Roate a organizat cu succes la Sibiu, pe data de 9 mai, Summit-ul liderilor UE, care au discutat despre viitorul Uniunii Europene. Summit-ul a fost găzduit de Klaus Iohannis, iar președintele Consiliului European, Donald Tusk, a prezidat reuniunea. 27 de șefi de stat și de guvern din țări europene, 36 de delegații oficiale, 400 de invitați de rang înalt și aproximativ 800 de jurnaliști au fost doar o parte dintre participanții la reuniune.

Spațiile unde Bucate pe Roate a asigurat serviciile de catering au fost: Liceul Brukenthal, corturile alocate jurnaliștilor, interpreților, organizatorilor și personalului auxiliar, care au fost amenajate în Piața Mică, Piața Huet din Sibiu și la Aeroportul Sibiu.

Comanda serviciilor prestate a conținut informații precise asupra tipului și cantității de servicii necesare, precum și asupra eventualelor restricții alimentare sau solicitări pentru anumite genuri de alimente sau modalități de preparare, precum: lacto-vegetarian, raw-vegan.

Serviciile de catering au constat în asigurarea pregătirii, preparării, livrării și servirii meselor de prânz zilnice tip bufet suedez, coffee-break (3 pauze de cafea zilnic) și coffee station.