Caută
Close this search box.

Secție nouă de patiserie / cofetărie

Tu ești cel care cumpără prăjituri pentru fiecare eveniment corporate sau privat? Bine ai revenit!

Anul acesta am realizat primul proiect de patiserie. Am deschis această nouă secție a firmei de Catering Bucate pe Roate pentru a ne concentra asupra pâinii și a produselor de patiserie și cofetărie.

Un spațiu de 102 mp în care producem o gamă largă de produse de cofetărie și patiserie savuroase.

Începem fiecare zi pregătindu-ne pâinea proaspătă, brioșele, biscuiții și cornurile. Clienții noștri asteaptă cu nerăbdare patiseria pregătită pentru coffee break-urile lor. În momentul în care ușile se deschid la Bucate pe Roate, mirosul de cozonac și mirosul de unt proaspăt înmiresmează atmosfera. Scopul nostru este să oferim întotdeauna ceva extraordinar clienților noștri.

Laboratorul este pregătit și în acest sezon pentru a seduce clienții cu colecția spectaculoasă de Crăciun (cozonaci, căsuțe de turtă dulce, steluțe cu fulgi de migdale și vanilie, cookies cu fulgi de ciocolată). Aici împărtășim o selecție de 11 tipuri, multe dintre ele fiind ediție limitată pentru Crăciun.

Parfumata placintă cu dovleac este regina acestui sezon, condimentată cu lavandă și scorțișoară.

Chiflele sunt presarate cu semințe de mac, tartele sunt umplute cu cremă de lămâie și meringue, croissantele cu umplutură de nuci.

Noua secție vă poartă într-o călătorie minunată printre: pâine, cozonac și zeci de produse de patiserie și cofetărie, inclusiv mousse de ciocolată neagră, prajitură cu cremă de vanilie, lămâie și cocos, choux umplut cu cremă de zmeură, tarte cu cappuccino și mascarpone, pavlova, eclere, croissante cu diferite umpluturi, brioșe cu ciocolată sau zmeură, quiche-uri, și chifle diverse.
Completat de farmecul francez importat, quiche-ul Comté, cel cu cu pui și caju caramelizat sau quiche cu somon fumé, brânză de capră și baby spinach sunt grozave. Dar quiche-ul umplut cu praz, bacon și ardei rămâne cel mai bine vândut.

Toate produsele noastre sunt savuroase însă. Când vezi frigiderele pline cu tartă de lămâie și bezea, creme de vanilie și ciocolată neagră, eclere cu tot felul de umpluturi, nu poți pleca din laboratorul de cofetarie fără să te înfrupți cu o mini prajitură pe furiș? Aceste delicii se asortează bine cu o cafea proaspată facută la espressorul nostru. Nu ratați iaurtul grecesc acoperit cu cireșe dulci și croissantele cu unt.

Sloganul patiseriei noastre este: O mică încântare în fiecare dumicat.

Deserturile au avut întotdeauna un loc aparte în preferințele culinare are clienților noștri, de aceea suntem într-o continuă perfecționare și periodic integrăm în lista noastră și deserturi mai sofisticate. “Cultura foodie autohtonă se dezvoltă încă din anul 2009 și ne-a ajutat cu siguranță să  ne dezvoltăm prin schimbarea modului în care publicul percepe calitatea și dorința de a explora arome inedite”.

Consumatorii noștri au devenit mai familiarizați cu produse de panificație de înaltă calitate. Drept urmare, în ultimii  ani au aparut pe piață mai mulți producători de materie primă și, de asemenea, aparatură de nouă tehnologie pe care o deținem (cuptoare, dospitoare, unități frigorifice, mixere planetare, malaxoare spirală de diferite dimensiuni, mașini de foitaj) ajută în producția produselor de cofetărie și patiserie artizanală.

Pentru patiserii și cofetarii noștri, succesul constă în căutarea continuă a oportunităților de învățare. Evoluția reală se face prin împărtășirea cunosțintelor dobândite cu colegii și prin utilizarea acestora pentru a depăși permanent limitele.

Abilitatea de a produce calitate va fi întotdeauna ușor de comercializat. Sfatul meu pentru toate persoanele care lucreaza in domeniu este ca, indiferent de nivelul lor de experiență, să persevereze în mod constant și să nu rateze oportunitățile de învățare.

Nu este vorba numai de rețete, ingrediente și logistică. Pentru Cheful nostru, deserturile sunt mijlocul de a crea amintiri și fericire. Satisfacția de a fi un designer de prăjituri este că vei face copiii și adulții să zâmbească, lucru care contribuie la fericirea oamenilor.

Tendințe și inovații în panificație, patiserie și cofetărie 2018

Tendințele de bază ale inovației pentru pâine, panificație și patiserie sunt legate de sănătate, plăcere și confort. Noi analizăm modul în care tendințele culinare influențează inovația produsului în produse de panificație. Bucatarii noștri consideră că pâinea și brutăria nu sunt doar o completare a felurilor de mâncare, ci un aspect fundamental al ofertelor lor de inovare.

Ingrediente de bază în patiseria Bucate pe Roate

Făina: Făina de grâu este esențială pentru fabricarea produselor de patiserie deoarece este singura făină cu gluten care permite aluatului să se întindă și să se extindă în cuptor. Diferitele tipuri de făină de grâu sunt potrivite pentru diferite tipuri de produse de patiserie. Făina de patiserie, care este măcinată din grâu moale, este cea mai bună pentru crustă. Pentru tarte folosim făină dintr-un amestec de grâu tare și moale, cu un conținut de gluten suficient de ridicat pentru a face aluatul să fie rezistent, dar totodată foarte delicat.

Pentru a produce produse de patiserie delicate, se recomandă un amestec de făină de uz general și făină cu un conținut scăzut de gluten. Spre exemplu, aluatul pentru ștrudel poate fi făcut din făină cu conținut ridicat de gluten, care poate rezista la întinderea în foi subțiri, mari.

Grăsimea, sub forma de unt 82%, margarina pentru foitaj, uleiul vegetal, joacă un rol important în fabricarea produselor de patiserie. În plus față de adăugarea aromelor, grăsimile acoperă și separă particulele de faină, ajutând la ungerea și înfrumusețarea produselor de patiserie. Deoarece grăsimea nu este absorbită de celelalte ingrediente, ea acționează ca un distanțier, contribuind cu delicatețe la aspectul și gustul produselor. Metoda de încorporare a grăsimii în aluat afectează textura finală și diferă în funcție de tipurile de produse de patiserie. Dacă grăsimea este cremată, tăiată, laminată sau topită, aceasta trebuie distribuită uniform pe tot amestecul.

Apa și laptele sunt lichidele cele mai frecvent utilizate în produse de patiserie, dar sucul de portocale și de lămâie, crema, oul și contribuie la aroma și textura patiseriei. Lichidul începe dezvoltarea glutenului în făină. În timpul coacerii, lichidul se transformă în abur, ajutând la aluatul patiseriei. Cantitatea de lichid utilizat va afecta sensibilitatea aluatului, ca și grăsimea și tipul de făină.

Anul acesta, pe 22 noiembrie, firma de Catering a fost prezentată în finala galei de premiere a companiilor din Horeca, ceea ce ne încurajează să ne continuăm ascensiunea cu și mai mare curaj.

Deliciile prezentate mai sus, dar și multe altele, sunt disponibile la numărul de telefon de mai jos.

+4 0749 997 100

comenzi@bucateperoate.ro

STAY TUNED! Boom-ul de panificație din cadrul companiei de catering Bucate pe Roate continuă!

Distribuie:

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Articole recente

Similare

Prajitura Pacii

Update – 30 Aprilie 2022 La finalul lunii aprilie avem 47 de prajituri livrate, deci 94 de meniuri donate, toate datorita voua. Impreuna suntem mai

Food & Lifestyle Quiz cu Oana Niță

Suntem Bucate pe Roate și ne ocupăm cu răsfățul papilelor gustative ale clienților noștri. We do everything FOOD! Mâncarea este pentru noi o sursă de